Golf & vin i Barcelona

For vinelskere er området omkring Barcelona et sandt paradis, og det samme kan siges om golfbanerne.

For vinelskere er området omkring Barcelona et sandt paradis, og det samme kan siges om golfbanerne. Når du er i Barcelona på golfrejse, så hvorfor ikke kombinere det med et besøg på en vingård, hvor du kan opleve produktionen af vin, lige fra druerne på marken, til vinen kommer på flaske og er klar til at drikke. Afslut dit besøg med at smage på vinen og måske købe et par flasker med hjem, så du kan nyde dem derhjemme, mens du ser tilbage på din golfferie i Barcelona.

Rundt om byen Barcelona finder der et utal af vin- og cavaproducenter, som arrangerer besøg på deres vingårde. Her kan du, hvis du tager en fridag fra golfen, lære at skelne mellem en ung og en ældre vin, deltage i det daglige arbejde på vingården, lære mere om de forskellige druearter og overnatte på vingården. Hvis du har lyst til at udforske området, kan du tage på en vandretur på en af de mange afmærkede stier, som snor sig mellem vinmarkerne.

Ønsker du at lære mere om cavaens historie, kan du besøge cavacenteret i Sant Sadurni d’Anoia, som er anlagt i et historisk destilleri fra 1814. Her kan du lære alt om cavas historie igennem en masse spændende anekdoter.

Gennem mere end 80 år har vinmuseet i Barcelona, VINSEUM, fortalt vinens spændende historie. Her kan du lære alt om hvordan vinen kom til Spanien, og hvordan produktionen har udviklet sig gennem årene. Derudover har museet en helt fantastisk samling af vine samt en butik, hvor du kan købe en souvenir med hjem.

Over alt i Barcelona kan du nyde et godt glas vin eller cava, alt du behøver at gøre, er blot at finde den nærmeste bar eller restaurant, som altid har et stort udvalg af lækker lokal vin og cava. Så du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til din golfrejse til Barcelona, som både vil være fuld af spændende golfoplevelser, men som også give dig mulighed for at komme hjem med en meget større viden om vin og måske et par flasker, som du kan nyde ved en særlig lejlighed.

Læs mere om Barcelona og de mange fantastiske golfbaner her