Golf & Gourmet Mariagerfjord

Nu kan du selv sammensætte den perfekte kombination af golf i smukke omgivelser og nyde et forrygende gourmetmåltid i det hyggelige Mariagerfjord område.

Golf & Gourmet er et særligt tilbud til dig, der vil gå 18. huller på en af de flotteste golfplæner i Danmark og nyde forplejning på et af fire skønne hoteller i selv samme område.

Du kan booke overnatning på Postgården, Hotel Bramslevgaard, Hotel Amerika eller Hotel Aa Mølle og nyde forplejning i særklasse, når du ikke får frisk luft på de naturskønne golfbaner.

Book en eller flere overnatninger på et valgfrit hotel, hvor du er garanteret en gourmetmenu om aftenen, som du sent vil glemme. Du kan vælge blandt det idylliske og historierige Postgaarden i hjertet af Mariager eller bo ved smukke Bramslev Bakker ved Mariagerfjord, hvor Hotel Bramslevgaard byder hjerteligt velkommen. Du kan også sikre dig overnatning på Hotel Aa Mølle, hvor sanserne får en herlig oplevelse i den omkringliggende natur. Endelig tilbydes du også at overnatte på Hotel Amerika, der med sine 4 stjerner og placering ved Østerskoven i Hobro vil forkæle dig med en oplevelse i topklasse.

Vælg selv om du vil spille golf i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter eller Hobro Golfklub. Uanset hvilken golfbane du træder ud på, kan du se frem til mange timer i selskab med et billedskønt naturområde, hvor fjord, skov og mark danne ramme om en uforglemmelig oplevelse.

Sammensæt selv din golfoplevelse – her på Golf & Gourmet