Ansatte bliver gæster på Quinta da Marinha i 5-stjernet initiativ

Det 5-stjernede Quinta da Marinha Resort i Portugal markerede 2-årsdagen for begyndelsen af Corona-pandemien med et fantastisk initiativ

Det 5-stjernede Quinta da Marinha Resort i Portugal markerede 2-årsdagen for begyndelsen af Corona-pandemien med et fantastisk initiativ. De inviterede alle deres 247 ansatte og deres nærmeste familie på et ophold på hotellet.

Initiativet falder sammen med årsdagen for hotellets totalrenovering og giver medarbejderne mulighed for at opleve de nye faciliteter og få fornyet energi inden den længe ventede tilbagevenden til normal drift i foråret/sommeren.

Det fantastiske initiativ fandt sted mellem den 5. og 10. februar, hvor de ansatte sammen med deres familier kunne nyde deres ophold og hotellets forskellige services og aktiviteter, såsom vandreture, yogahold og DJ-underholdning.

Lara Almeida, receptionist på Quinta da Marinha Resort sagde: “I modsætning til hvad jeg havde troet, lykkedes det at glemme arbejde og nyde opholdet. Det gav mig mulighed for at opleve hotellet – som er min arbejdsplads – på en helt ny måde.”

Gonçalo Santos fra den kommercielle afdeling udtalte: ”Invitationen kom som en stor overraskelse for os alle! Vi nød virkelig vores ophold, fik en fantastisk middag og jeg fik endda min første golflektion!”

Udover at kunne nyde hotellets forskellige områder, som haver og pools (udendørs og indendørs), spa og golfbane, var der også forberedt forskellige aktiviteter til lejligheden som guidede gåture, yogaundervisning, store måltider og gymnastik.

Tilbage i marts 2020 blev Quinta da Marinha Resort tvunget til at udskyde åbningsceremonien efter ombygningen, der havde en anslået værdi på hele 5 millioner euro, der blev brugt på tværs af det 5-stjernede resortets faciliteter.

João Pinto Coelho, direktør for Quinta da Marinha Resort, udtalte: “De sidste to år har været ekstremt vanskelige for hotelbranchen, og det er derfor, vi ønskede at belønne vores medarbejdere for deres tålmodighed og engagement, som var afgørende for, at vi kunne fortsætte med at operere på vores velkendte niveau.”

Quinta da Marinha Resorts beliggenhed i naturparken Sintra-Cascais giver resortets gæster mulighed for at nyde naturen og roen med cykelture, vandreture og golf på 18 hullers golfbanen, designet af Sir Robert Trent Jones.

Få tilbud på din golftur til Quinta da Marinha Resort