Golf i Jylland - Noget for enhver smag

Du behøver ikke rejse langt for at prøve kræfter med nye golfbaner; En golfpakke i Jylland er noget du ikke vil fortryde

Golf kan spilles overalt i verden, men du behøver slet ikke tage udenlands for at spille golf i verdensklasse. Jylland byder på nogle af Danmarks smukkeste golfbaner, herunder både seaside-baner, smukke skovbaner og skønne parkbaner. Her kan du opleve alt fra skøn havudsigt, til oplevelsen af at være på eventyr i flotte skov- og naturomgivelser. Alt hvad du har brug for, til at få en fantastisk golftur kan findes i Jylland.

Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at guide dig, så du får booket den helt rigtige golfpakke, der matcher dine behov og ønsker. Derfor har vi hos NordicGolfers.com et stort ønske om at imødekomme dine ønsker og forventninger, så du kan opleve din helt egen golftur i Jylland.

Her hos NordicGolfers.com elsker vi golf i Jylland, og derfor vil vi gerne komme med vores bud på forskellige muligheder for golf, som inkluderer alt hvad du kan ønske dig på din golftur i Jylland.

Lübker Golf & Spa Resort

Lidt udenfor Aarhus, på skønne Djursland, finder du Lübker Golf & Spa Resort, hvor der er garanti for golf fra allerhøjeste hylde. Golfbanen, der i 2008 blev kåret til “Verdens bedste nye golfbane", rummer 27 skønne huller fordelt over tre unikke sløjfer. Derudover er golfbanen, på Lübker Golf & Spa Resort, netop blevet udvalgt som vært til Danish Golf Championship 2024 (tidligere kendt som Made in HimmerLand). Derfor har du, nu muligheden for at prøve kræfter med en golfbane, hvor nogle af verdens bedste golfspillere skal konkurrere d. 22.-25. august 2024 til det første DP World Tour event på Lübker Golf & Spa Resorts skønne golfbane.

En golftur til Lübker Golf & Spa Resort er mere end blot golf. Golfresortet byder på overnatning i høj kvalitet, tæt på golfbanen med alle de nødvendige bekvemmeligheder til at sikre et ophold, hvor du blot kan læne dig tilbage og nyde en af Danmarks bedste golfbaner.

Efter din golfrunde kan du nyde fuld afslapning i Lübkers spa og wellness-område. Området byder blandt andet på udendørs vildmarksbad, finsk pejsestue med sauna, koldtvandskar og meget mere. Efter en lang dag med golf og afslapning kan du sætte dig til rette i Brasserie Lübker, hvor du kan nyde en skøn middag, inden programmet byder på mere golf og afslapning efter en god nats søvn i skønne rammer.

Book din golfpakke til Lübker Golf & Spa Resort

HimmerLand

I det nordlige Jylland, ligger HimmerLand. Midt i den skønne himmerlandske natur, ligger der to smukke golfbaner. New Course, der lagde græs til Made In Himmerland 2023, hvor danske Rasmus Højgaard triumferede med en hjemmebanesejr på DP World Touren. Derudover finder du også Old Course, der med sine 6 par 3-huller stiller krav til det tekniske og betænksomme golfspil.

I HimmerLand kan det næsten ikke blive bedre. Udover nogle helt igennem fantastiske golfbaner, byder HimmerLand også på et af Danmarks bedste golfhoteller, som det flere gange er blevet kåret til ved det årlige World Golf Award. Hotel og golf i verdensklasse er med til at gøre en golfpakke på HimmerLand til en enestående golfoplevelse, du ikke vil være foruden.

Som gæst på HimmerLand har du rig mulighed for at opleve mere end blot golf. Alle overnattende gæster på HimmerLand får mulighed for at prøve kræfter med padeltennis, træne i fitness og flere aktiviteter, hvor man kan nyde hinandens selskab udenfor golfbanen. Derudover tilbydes der også afslapning og selvforkælelse i højeste klasse, hvor du kan nyde godt af deres fantastiske spafaciliteter. Når spisetiden nærmer sig, kan du få stillet sulten i en af deres tre restauranter, om du er til en gastronomisk oplevelse, eller du blot vil slå dig tilbage og nyde amerikanske og engelske klassikere på Sportsbar & Pub, Backstage At Bobbys.

Danske golfbaner fra den øverste hylde og et utal af aktiviteter gør, at et ophold på HimmerLand med sikkerhed indeholder noget for enhver smag. Derfor er en golfpakke til HimmerLand en unik mulighed for en uforglemmelig oplevelse, uanset om du er til et ophold med udgangspunkt i afslapning eller slet ikke kan få nok af golf, padeltennis og andre spændende aktiviteter.

Book din golfpakke til Himmerland

Enjoy Resorts Rømø

Mange golfspillere forbinder linksgolf med Skotland og den ikoniske golfturnering The Open Championship. Men mellem det larmende Vesterhav og det rolige Vadehav finder du Enjoy Resorts Rømø, der med deres golfbane designet efter de traditionelle skotske linksgolfbaner, er en unik golfoplevelse med beliggenhed lige ned til vandet.  

Enjoy Resorts Rømø danner rammer for en speciel oplevelse for dig, der vil kombinere golf med uforglemmelige naturoplevelser. En golfpakke på Enjoy Resort Rømø, byder på linksgolf indrammet af Europas bredeste og bedste sandstrand, samt en unik mulighed for at gå på opdagelse i Nationalpark Vadehavet, hvor du kan opleve sælsafari og det specielle naturfænomen, Sort Sol.

Med en golfpakke på Enjoy Resorts Rømø, har du mulighed for at bo i resortets rødbrune teglstenshuse, gratis adgang til badeland samt fitness og ikke mindst et wellnessområde på intet mindre end 2600m2. Derfor er Enjoy Resorts Rømø et pustehul i den travle hverdag, hvor du kan koble af og nyde tilværelsen. Og med en golfpakke fra NordicGolfers.com, er det eneste du skal gøre at nyde en skøn runde golf i idylliske rammer.

Book din golfpakke til Enjoy Resorts Rømø

Blokhus Golfcenter

Ved den nordjyske vestkyst, finder du Blokhus Golfcenter. Der ligger intet mindre end tre golfbaner, hvilket betyder at der findes noget til ethvert behov og evne. Herunder en smuk 18 hullers golfbane, der kan udfordre selv den mest garvede golfspiller. Blokhus Golfcenter har også en af Danmarks bedste 9 hullers baner, med normal længde golfhuller. Sidst men ikke mindst finder du også en par 3 bane, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med golf for første gang. Både 9 hullers banen og par 3 banen er åbne for golfspillere, der endnu ikke er medlem af en golfklub. Derfor er en golfpakke til Blokhus Golfcenter ideelt til dig, der ønsker at præsentere spillet for dine børn eller bekendte, uden at gå på kompromis med kvaliteten af golf og ophold.

Når du booker en golfpakke til Blokhus Golfcenter, bliver du indkvarteret i en af de 10 golflejligheder. Hver lejlighed er på 50 kvadratmeter og rummer to soveværelser med separate senge, opholdsstue, køkken og bad samt en stor entré, hvor du kan opbevare dit golfudstyr.

Som gæst på Blokhus Golfcenter har du mulighed for at benytte dig frit af deres golfbaner og træningsfaciliteter. Derudover kan du nyde hjemmelavet mad i grønne omgivelser på Blokhus Golfcenterets café/restaurant. Derfor skal du ikke tøve med at booke din golfpakke til Blokhus Golfcenter, hvis du ønsker en golftur med fokus på spillet og rig mulighed for at introducere verdens bedste spil til venner og familie.

Book din golfpakke til Blokhus Golfcenter

Hotel Pejsegården

Jylland byder på mange fantastiske golfbaner, så hvorfor nøjes med en? Et golfophold på Hotel Pejsegården giver ikke blot mulighed for at spille en masse golf, men også en mulighed for selv at vælge mellem et stort udvalg af nærliggende golfbaner. Et ophold på Hotel Pejsegården giver dig en unik mulighed for at spille flere af de flotte jyske golfbaner.

Som gæst på Hotel Pejsegården får du garanti for hyggelige værelser med komfortable senge, opholdsplads og tv. Hver morgen kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, og efter en dag med golf kan du finde dig til rette i en af hotellets to restauranter eller tage en dukkert i hotellets indendørs pool. Derudover har hotellet også deres egen bowlingbane.

Hotel Pejsegården arbejder sammen med hele 28 golfbaner, derfor får du med en golfpakke mulighed for at spille alt den golf du ønsker. En golfpakke på Hotel Pejsegården giver dig mulighed for selv at planlægge din golftur, om det betyder en runde på Stensballegaard Golf, der ligger blot 20 km fra hotellet efterfulgt af afslapning i skønne rammer, eller om du ønsker at spille fra morgen til aften på de flotte jyske golfbaner, er NordicGolfers.com klar til at hjælpe dig med at booke den perfekte golfpakke til dine behov.

Book din golfpakke til Hotel Pejsegården