Spil golf på Danmarks største ø

Sjælland byder på golfoplevelser fra den øverste hylde. Alt fra den skønne natur, til de velplejede golfbaner og de fantastiske hoteller, er med til at gøre Sjælland til en absolut perle, som du helt sikkert vil finde oplagt til din næste golftur med NordicGolfers.com

Hvis du endnu ikke har planlagt din næste golftur, eller er i tvivl om hvor din næste golfoplevelse med NordicGolfers.com skal være, er Sjælland en destination, der med sikkerhed skal tages med i dine overvejelser. Udvalget af golfbaner i absolut topklasse er utroligt stort. Uanset om du er til storbyferie i København, smuk natur på Sydsjælland eller en tur til fredfyldte Midtsjælland, er der garanti for golfbaner og overnatningsmuligheder, der falder i din smag. Når du først har været på golftur på Sjælland, skal du med garanti af sted igen.

Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at hjælpe dig med at booke golfturen, der passer dine behov. Vi er sikre på, at du med ekspertisen fra vores team, får den rigtige hjælp og sparring til din golftur til Sjælland.

Her hos NordicGolfers.com er golfrejser til Sjælland en klar anbefaling, derfor vil vi gerne komme med vores bud på forskellige golfpakker, som inkluderer alt hvad du kan ønske i en golftur på Sjælland.

Midtsjællands Golfklub

Lige uden for Holbæk, finder du Midtsjællands Golfklub i byen Kvanløse. Her kan du bo direkte ved golfbanen, som med placering tæt på motorvejsafkørslen, er nem at komme til uanset hvor i landet du kommer fra. En udfordrende golfbane, der kan spilles uanset niveau, men nydes af alle. Golfbanen gennemgik i 2013 en større renovering, hvor træningsfaciliteterne også blev opgraderet med blandt andet golfsimulatorer. Du får med en golftur til Midtsjælland Golfklub, derfor mulighed for at spille nogle af verdens bedste golfbaner på deres Trackman.

Du får mulighed for at overnatte blot 50 meter fra klubhuset, hvilket åbner mulighederne for en tur med alt den golf du har lyst til. Du kan nyde måltider på Midtgolfs Cafe, der byder på alt fra golfburger til frisklavet smørrebrød.

Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at hjælpe dig med at booke din golftur til Midtsjællands Golfklub. En oplevelse der giver dig mulighed for at forbedre dit golfspil, på deres træningsområde, på deres smukke golfbane og på Trackman, hvor du kan prøve de baner du ser på TV.

Book din golftur til Midtsjællands Golfklub

Musholm

På spidsen af Vestsjælland finder du Musholm. Et fantastisk sted at tilbringe din ferie, hvis du er på udkig efter golf, afslapning og oplevelser. Musholm ligger i smukke omgivelser ved Storebælt, og med små 10 minutters kørsel fra Korsør Golfklub, er det en skøn mulighed for at kombinere golf, oplevelser og afslapning.

På Musholm kan du nyde maden med udsigt over havet i restaurant Evald K, som serverer vestsjællandsk mad med fokus på lokale råvarer. Du kan også slappe af i din egen feriebolig, som er lys, rummelig og veludstyret. Der er ferieboliger med plads helt op til 12 personer, så du kan finde den perfekte størrelse til dig og din familie eller venner.

Du kan spille golf i Korsør Golfklub, der tilbyder en enestående golfbane med udsigt over Korsør by og Storebæltsbroen. Udover at være Danmarks fjerde ældste parkbane, byder golfbanen op til en udfordrende golfrunde med flotte greens. Du skal holde tungen lige i munden, men kommer du på afveje, er det sjældent du ikke finder din golfbold. Et golfophold på Musholm, er noget for dig der ønsker golf og afslapning lige over Storebælt.

Book dit golfophold på Musholm

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et af Danmarks mest historiske hoteller, som ligger i Helsingør med en fantastisk udsigt over Øresund og Sverige. Hotellet har en lang og spændende historie, som går tilbage til 1861, hvor det blev bygget som et kurhotel for kongelige og adelige gæster. I dag er hotellet et moderne og luksuriøst sted, hvor du kan nyde alt fra gastronomi, spa, kultur og ikke mindst golf.

Med en golftur til Marienlyst Strandhotel, har du mulighed for at spille intet mindre end 3 fantastiske golfbaner. Du kan spille golf i Helsingør GK, Hornbæk GK og Gilleleje GK, der alle byder på golfbaner af høj kvalitet. Uanset om du vil spille en enkelt af golfbanerne eller om du vælger at spille alle tre, er du sikret en golfoplevelse med smuk natur og fantastisk golf.

Marienlyst Strandhotel har 225 værelser og suiter, hvor du med garanti kan finde noget der imødekommer dine behov. Du kan hver morgen nyde en stor morgenbuffet med et bredt udvalg af hjemmelavede specialiteter. Udover morgenmad, byder Salon Marienlyst også på en lækker 3-retters menu og på deres anden restaurant Brasserie 1861 kan du nyde lækre franske- og nordiske retter.

En golftur til Marienlyst Strandhotel byder på alt hvad du kan tænke dig. Derfor er vi hos NordicGolfers.com klar til at hjælpe dig med at booke dit næste golfophold på Marienlyst Strandhotel. Gastronomi, golf og mulighed for at slutte dagen af med en afslappende tur i wellness og spa. Det er en oplevelse du ikke vil være foruden.

Book dit golfophold på Marienlyst Strandhotel

Møn Golf Resort

Lidt udenfor den hyggelige købstad Stege, finder du Møn Golf Resort. Her finder du golf i flere former, herunder en skøn 18 hullers golfbane anlagt i pagt med naturen, derudover en 9 hullers par 3 bane, 12 hullers krolfbane og en 12 hullers adventure golfbane, hvilket giver dig mulighed for en anderledes golfoplevelse i smukke rammer. Møn Golf Resort er placeret midt på Møn, hvilket skaber en unik mulighed for naturoplevelser.

En golftur på Møn Golf Resort har alle kriterierne for at du får en fantastisk golfoplevelse. Det skønne hotel sætter prikken over i'et, med flotte værelser og loungeområder til afslapning. Møn Golf Resort er derfor en unik mulighed for at komme væk fra hverdagens larm og skabe minder med dem du holder af.

Hvis du kunne tænke dig at vågne med udsigt over Møn Golf Resorts smukke golfbane, og opleve golf på flere måder, sidder vi hos NordicGolfers.com klar til at hjælpe dig med din næste golftur.

Book din golftur til Møn Golf Resort

Bandholm Badehotel

Bandholm Badehotel er et historisk og luksuriøst badehotel, som ligger i Bandholm på Lolland. Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved havet, med skøn udsigt i et afslappende miljø. Du får med en golftur til Bandholm mulighed for at spille hele fem golfbaner, som alle kan nås inden for en halv times kørsel. Udover det fantastiske hotel og de mange golfbaner, byder Bandholm Badehotel også på middag i særklasse.

På Bandholm Badehotel kan du bo i et af de mange smukke værelser eller suiter, som er indrettet med komfort og stil. Hvortil du kan nyde den lollandske stjernehimmel, som gæsterne på det historiske hotel har gjort i mere end 300 år.

Der er ikke langt til golf på Lolland-Falster. Nærmeste golfbane er Maribo Sø Golfklub, hvor vand er i spil på stort set alle huller. Derudover får du mulighed for at spille Halsted Kloster Golfklub, som byder på en golfbane anlagt på, hvad der tidligere var kuperet kystlinje og havbund. Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at hjælpe dig med en uforglemmelig golftur på skønne Lolland, hvor Bandholm Badehotel vil danne ramme for et hav af fantastiske golfoplevelser.

Book golfophold på Bandholm Badehotel