Video: Se Hvorfor Oliver Suhr er vild med Lübker Golf & Spa Resort

Nyhed: Se Hvorfor Oliver Suhr er vild med Lübker Golf & Spa Resort

NordicGolfers.com´s ambassadør Oliver Suhr har besøgt Lübker Golf & Spa Resort, hvor DP World Tour afholder Danish Golf Championship i 2024.

Lübker Golf & Spa Resort er noget af det bedste golf man kan opleve i Danmark. Derfor er det heller ikke overraskende, at de skal være vært for Danish Golf Championship i 2024, hvor verdens bedste golfspillere skal konkurrere på deres fantastiske golfbane. Oliver Suhr har besøgt Lübker Golf & Spa Resort og har lavet en video, hvor han fortæller om sit besøg.

NordicGolfers.com og Oliver Suhr er overbevist om at et golfophold på Lübker Golf & Spa Resort er en oplevelse man ikke vil være foruden. Oliver Suhr fortæller i videoen: “De har så mange gode faciliteter - en range med det helt nye trackman-system, så der kan man få en masse tid til at gå”, hvilket er en af mange grunde til at Lübker Golf & Spa Resort adskiller sig fra mængden. Skal du opleve et topmoderne golfresort og prøve kræfter med en golfbane, hvor du til næste år kan opleve verdens bedste golfspillere , så er Lübker Golf & Spa Resort destinationen for din næste golftur.