Nu kan du spille golf året rundt på HimmerLand

Nu kan du spille golf året rundt i HimmerLand

Fra den 1. september kan gæster i HimmerLand gøre brug af resortets helt nye flagskibsudvidelse....

Golfresortet i det nordjyske, åbnede den 17. august HimmerLand Multihal, hvor især et nyt topmoderne golfsimulator-studie åbner nye muligheder for dit næste golfophold i HimmerLand.


HimmerLand er et af Danmarks bedste golfresorts og især New Course, der i år var vært for Made in HimmerLand 2023 hvor Rasmus Højgaard løb med sejren, tiltrækker golfelskere fra hele verdenen. HimmerLand Multihal giver nu et ekstra element, som blot gør HimmerLand til en endnu mere attraktiv golfdestination.

”Åbningen af HimmerLand Multihal er prikken over i’et i vores transformation mod at blive et resort med verdensklasse golf, aktiviteter, udsøgt gastronomi, møde og konference-faciliteter, samt oplevelser for hele familien. Det er helt fantastisk, at så mange har lyst til at se vores nye flagskib, som vi også selv mener er blevet rigtig flot. Det er en åbning, vi har set meget frem til,”  siger CEO i Himmerland, Mette Ravn.

Golfresortet fortsætter med at udvikle og udvide, hvilket nu åbner muligheder for, at professionelle sportsklubber kan bruge HimmerLand til træningsophold, hvor der tilbydes et hav af aktiviteter udover deres vante sport.


6 helt nye topmoderne TrackMan-golfsimulatorer står klar til at underholde HimmerLands gæster.

Udvidelsen med golfsimulatorer betyder, at man i HimmerLand får mulighed for, at spille golf hele året rundt. Uanset vejret og sæsonen kan HimmerLand nu tilbyde golf i verdensklasse.

Vi har sagt det før og vi siger det igen, et ophold i HimmerLand er noget du ikke vil fortryde!

Book dit golfophold til Himmerland