WINSTONgolf - En fantastisk oplevelse

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har besøgt WINSTONgolf og Gut Vorbeck

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har besøgt det ambitiøse og 5-stjernede golfanlæg WINSTONgolf ved Schwerin i Nordtyskland, hvor du finder to af Tysklands bedste golfbaner -  WINSTONlinks og WINSTONopen.

Vi ankom til WINSTONgolf med stor spænding. Vi havde læst og hørt meget om golfbanerne, og nu skulle vi selv spille og prøve kræfter med WINSTONlinks og WINSTONopen. Ved ankomsten til det fælles klubhus blev vi varmt modtaget af det meget servicemindede personale i receptionen og fik bl.a. hjælp til at klargøre scorekort.

Vi lagde ud med at spille WINSTONlinks. Det var en stor oplevelse. Udfordrende golfbane med et fantastisk layout med bølgende fairways og store og udfordrende greens. Det er vigtigt hele tiden at være fokuseret og have en klar strategi for, hvordan du vil spille banen, idet dårlige slag bliver brutalt straffet. Det gælder ikke mindst, når du havner i de udfordrende bunkers. Men alt i alt var WINSTONlinks en fantastisk oplevelse.

På andendagen spillede vi WINSTONopen. Det var også en fantastisk golfbane med afvekslende huller. Knap så kuperet som WINSTONlinks, men stadig med mange udfordringer, da der var en del vand i spil. Greens var også her store og onduleret.

Vi boede på Gut Vorbeck, et hyggeligt hotel med dejlige værelser beliggende i meget rolige omgivelser. I den hyggelige kælder befinder der sig bl.a. en selvbetjeningsbar. Hver morgen startede med en superlækker morgenmadsbuffet med et rigt udvalg i Cafe HerzensGUT, en nabobygning til hotellet.

Det er lidt en ulempe, at man ikke kan spise aftensmad på Gut Vorbeck, som derfor skal indtages i restauranten på WINSTONgolf, ca. 1,5 km fra Gut Vorbeck.

Book din golftur til winstongolf