En hurtig guide til fem fantastiske golfresorts i Tyskland

En hurtig guide til fem fantastiske golfresorts i Tyskland

Oplev golf i Tyskland på fem fantastiske golfresorts, som tilbyder historiske og fantastiske golfbaner.

Tyskland er et land med mange muligheder for golfspillere, som vil opleve forskellige typer af baner, landskaber og udfordringer. Uanset om du foretrækker parkbaner, skovbaner eller søbaner, kan du finde et golfresort, som passer til dit golfspil og din smag. Her er en guide til fem fantastiske golfresorts i Tyskland, som du kan besøge på din næste golfrejse med NordicGolfers.com

Golf i Tyskland


Schloss Lüdersburg Resort

Hvis du er på udkig efter en fantastisk golfrejse i Tyskland, så er Schloss Lüdersburg Resort det perfekte sted for dig. Schloss Lüdersburg Resort er et firestjernet golfhotel, der ligger syd for Hamburg. Du kan bo på det historiske slot fra 1776 eller i de hyggelige bygninger omkring det. Schloss Lüdersburg Resort råder over to 18-hullers mesterskabsbaner, Old Course og Lakes Course, som begge er golfbaner af høj kvalitet. Efter din golfrunde kan du slappe af i deres spaområde, saunaen, dampbadet eller forkæle dig selv med forskellige massager. Dagens måltider kan nydes i de tre forskellige restauranter. Et golfophold på Schloss Lüdersburg Resort giver dig rig mulighed for at udforske den tyske kultur og historie med spændende udflugter til nogle af Tysklands mest berømte seværdigheder og attraktioner.

Læs mere og book dit ophold på Schloss Lüdersburg Resort


Golfresort Semlin

Golfresort Semlin er et golfparadis for alle, der elsker at spille golf i smukke omgivelser. Du kan nyde den friske luft, den grønne natur og den fredelige atmosfære, mens du udfordrer dig selv på en af de smukkeste golfbaner i Tyskland. Et ophold på Golfresort Semlin byder på selvforkælelse med en afslappende massage, en lækker middag eller en hyggelig drink i baren. Golfresort Semlin er det ideelle sted for en golfrejse, hvor du kan kombinere sport, wellness og kultur. Du kan også besøge nogle af de spændende seværdigheder i nærheden, som Berlin, Potsdam eller Brandenburg - Golfresort Semlin er mere end bare et hotel, det er en oplevelse.

Læs mere og book dit ophold på Golfresort Semlin


SCHLOSS Fleesensee

SCHLOSS Fleesensee er et af vores mest populære golfresorts i Tyskland. Et ophold på SCHLOSS Fleesensee byder på 3 fantastiske golfbaner og et træningsområde i verdensklasse. Du får golf, hotel, gastronomi og spa til super skarpe priser. Schloss Fleesensee er for dig, der søger et golfophold fra øverste hylde, hvor alt fra hotel, golfbaner, spa og restauranter er spitzenklasse. SCHLOSS Fleesensee er et af de bedste golfresorts, vi samarbejder med, og som vi på det varmeste kan anbefale.

Læs mere og book dit ophold på SCHLOSS Fleesensee


Golfpark Strelasund

Er du en passioneret golfspiller, der søger en unik og afslappende golfoplevelse? Så er Golfpark Strelasund det perfekte sted for dig. Golfpark Strelasund er et skønt golfresort tæt på Rostock, med to 18 hullers golfbaner og et hyggeligt og moderne hotel. Her kan du nyde den smukke natur, den høje service, den lækre mad og det fantastiske spa-område. Med et ophold på Golfpark Strelasund bor du i komfortable værelser eller lejligheder, der ligger direkte på banen - Du får en golfoplevelse udover det sædvanlige.

Læs mere og book dit ophold på Golfpark Strelasund


Resorts Bad Griesbach

Resorts Bad Griesbach er et golfparadis i Bayern, hvor du kan kombinere golf, wellness og natur. Her kan du spille på 5 mesterskabsbaner, der passer til alle niveauer og smag. Du kan vælge mellem 6 forskellige hoteller, der tilbyder høj komfort, service og gastronomi. Resorts Bad Griesbach er kun 2 timers kørsel fra München, så du kan også udforske den smukke by og dens seværdigheder. Resorts Bad Griesbach er en drøm for alle golfere, der vil have en uforglemmelig ferie - Et golfophold med alt hvad et golfhjerte begærer

Læs mere og book dit ophold på Resorts Bad Griesbach