To golfperler på Mallorca - en unik golfoplevelse

To golfperler på Mallorca - en unik golfoplevelse

Mallorca er mere end bare en solskinsø med smukke strande og charmerende byer. Det er også et af Europas bedste rejsemål for golfentusiaster, der vil opleve nogle af de mest spektakulære og udfordrende baner i verden.

Hvis din næste golfrejse skal gå til Mallorca får du rig mulighed for at du golf året rundt, takket være det milde klima og den varierede natur. Udover golf i verdensklasse kan du også nyde den lækre mad, den venlige kultur og de mange andre aktiviteter, som øen har at byde på.

NordicGolfers.com er din garanti for et fantastisk golfophold på Mallorca. Så hvad venter du på? Book dit golfophold i dag, og glæd dig til en magisk oplevelse på Mallorca!

Hos NordicGolfers.com er der særligt to golfpartnere, som vi er sikre på vil falde i god jord. Så hvis du synes at golf på Mallorca lyder som noget for dig - så læs med her.

Golf på Mallorca


Golf Santa Ponsa

Golf Santa Ponsa I er en af de mest prestigefyldte og historiske golfbaner på Mallorca, som har tiltrukket mange professionelle og amatør golfspillere siden 1977. Golfbanen er designet af Folco Nardi og Pepe Gancedo, og har en længde på 6.543 meter, 18 huller (Par 72), hvoraf det 10. hul er et af de længste i golfhuller Europa. Golfbanen er flad og lang, med søer og et stort udvalg af træer, som giver en spændende og varieret spiloplevelse for alle niveauer. Golfbanens brede fairways og tees favoriserer de spillere, der kan slå langt, men det kræver også et godt kort spil for at opnå et godt resultat.

Golf Santa Ponsa I har været vært for store nationale og internationale turneringer, såsom European Tour events syv gange med vindere som Severiano Ballesteros, Ove Sellberg, Gavan Levenson, Jim Payne, Miguel Ángel Jiménez og Jeff Winther.

Derudover er Golf Santa Ponsa vært for H.R.H. Princess Birgitta Trophy of Sweden, som i år fejrer sin niogtyvende udgave. Turneringen finder sted den 3. og 4. november 2023, og bliver spillet over 36 huller, med den første dag på Golf Santa Ponsa II og den anden dag på Golf Santa Ponsa I.

Læs mere og book din golfrejse til Golf Santa Ponsa


Real Golf de Bendinat

Real Golf de Bendinat er en skøn golfklub, der ligger i skøn natur lidt uden for Palma. Klubhuset er placeret lige ved 1. tee, og har en hyggelig indretning. Restauranten består af en stor terrasse og en rummelig spisesal med spektakulær udsigt over 18. hul og Bendinat-slottet. Her kan du nyde udsøgte lokale retter efter en dag med lækker golf.

Real Golf de Bendinat er en af de mest naturskønne og attraktive golfbaner på Mallorca, som ligger i et frodigt dal i hjertet af Bendinat-området. Banen blev åbnet i 1986 med 9 huller og udvidet i 1995 til 18 huller (Par 70).

Banen er designet af Martin Hawtree, og udmærker sig ved at kombinere dal og bjerg, med huller som kræver interessant strategi for at opnå gode resultater.

De fleste huller er godt defineret af træer fra tee og green beskyttet af bunkers og søer, som gør at du skal vælge golfslaget omhyggeligt, og belønner dem som har truffet det rigtige valg med gode resultater.

Det er en golfbane som flere berømtheder har besøgt gennem årene herunder:

Martti Ahtisaari - tidligere præsident i Finland og Nobelprisvinder i 2008.

Brigitte - Prinsesse i Sverige

Michael Douglas - Skuespiller

Nigel Mansell - tidligere Formel 1-kører

Ronald Koeman - tidligere fodboldspiller i Barcelona og træner for det hollandske landshold

Ángel Cabrera - Golfspiller med titler som US Open 2007 og Master Augusta 2009.

Hos NordicGolfer.com er vi klar til at hjælpe dig afsted på din næste golfrejse til Mallorca.

Læs mere og book din næste golfrejse til Real Golf de Bendinat