INFINITUM – Barcelonas perle af et golfanlæg

Vil du gerne teste dit spil mod de bedste spillere i verden, så får du aktuelt ikke et bedre realitetstjek end på INFINITUM golfbanerne - 1 times kørsel fra Barcelona lufthavn.

NordicGolfers.com tilbyder dig en enestående mulighed for at spille på et par af Spaniens allerbedste golfbaner. På INFINITUM får du to 18 hullers mesterskabsbaner samt en 9 hullers af højeste kvalitet, og hvor der siden 2017 er afholdt en af årets vigtigste turneringer; nemlig European Tours (nu DP World Tour) afgørende runde af Qualifying School.

Så sent som medio november blev Final Stage af Qualifying School 2022 afholdt over 6 runder på INFINITUM Lakes, hvor flere danskere kæmpede for deres spillerettigheder til touren, herunder Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen. Det var dog John Axelsen og Christoffer Bring, der som de to eneste danskere spillede sig i top-25 og dermed sikrede sig tourkortet på DP World Tours for 2023.

Førnævnte INFINITUM Lakes er designet af den australske golflegende Greg Norman og er, som navnet antyder, omgivet af mange naturlige søer. Banen åbnede i 2008 og fik omgående ry for at være en krævende og flot golfbane, og tiltrak derfor hurtigt mange elitespillere til golfbanen. Banen er designet således, at alle uanset niveau kan være med og få et par fornøjelig timer på den flade og flotte golfbane, der befinder sig i den flotteste natur med udsigt til Middelhavet.

INFINITUM Hills er ligeledes en flot og lækker designet mesterskabsbane. Igen lever golfbanen op til sit navn, idet den er anlagt rundt om et lille bjerg og derfor tilbyder golfspilleren en kuperet bane blandt fyrretræer og kløfter. Mange teesteder er hævet over fairwayen og giver derfor en formidabel udsigt til golfbanen og den omkringliggende natur. INFINITUM Hills tør sågar udfordre US Masters og Augusta banen, idet tre huller på bag-ni kaldes for Amen Corner.  

Og skulle disse to golfperler ikke være nok, kan du prøve kræfter med INFINITUM Ruins, der ligeledes er designet af Greg Norman og som fremstår som en af Europas bedste 9 hullers golfbaner. En meget velholdt og forholdsvis flad golfbane, hvor du bl.a. kommer til at spille blandt romerske ruiner fra det 2. århundrede f.kr.

Golfanlægget afrundes af et stort træningsområde, hvor du finder alle faciliteter til at træne og optimere dit golfspil.

Endelig kan golfrunden passende evalueres med en middag eller drink på en af INFINITUMs restauranter, der er beliggende lige ud til golfbanerne og serverer internationale og lokale retter på højt kulinarisk niveau.

Du finder ikke bedre golfbaner i flottere omgivelser i Europa end INFINITUM. Tøv derfor ikke med at kontakte NordicGolfers.com. Du kan også få flere informationer på Ferie for Alle den 24. – 26. februar 2023 i Herning, hvor vi deltager med den største stand i golfhallen.

Læs mere om INFInitum