Anmeldelse af Kristianstads Golfklubb

Herreklubben i Simons Golf Club har netop besøgt Kristianstads Golfklubb & Destination i Åhus

Vores ambassadør Lars Buus Jensen har sammen med herreklubben i Simons Golf Club besøgt Kristianstads Golfklubb & Destination i Åhus. Herreklubbens årlige sommertur gik i år til Kristianstads Golfklubb & Destination - og hvilken oplevelse.

Der er kun små 2 timers kørsel til Åhus fra København via Øresundsbroen. Super service af søde mennesker i pro-shoppen ved ankomst fredag middag, hvor vi fik adgang til vore lodges. Lilla lodge på 30 m2 er ideel til to voksne, som skal sove hver for sig, idet man ud over dobbeltsengen på hemsen, nemt kan rede op i stuen på en sovesofa. Vi spillede West Course fredag eftermiddag, hvorefter vi fik en super middag i restauranten. Lørdag stod den på to runder, først East Course og efter lunchen West Course igen. Igen et super treat i restauranten om aftenen. Søndag spillede vi East Course inden turen gik hjemad igen. Er man til padel tennis har klubben en nybygget padel court.

East Course er klart den bedste og flotteste af de to golfbaner. Rimelig brede fairways og super gode greens. Har man passeret "Amen Corner" (hul 14, 15 og 16) uden en streg på kortet, er man rigtig godt kørende. Her er vand overalt og hullerne kræver den rette strategi og præcise indspil.

West Course er nyanlagt og bærer præg af dette. Giv den et år, så er den på toppen. Fine huller med brede fairways, og knap så udfordrende som East Course.

Kristianstads Golfklubb & Destination er helt klart et golfresort, man kommer tilbage til.

Læs mere om Kristianstads Golfklubb & Destination