Golf Experten A/S solgt til skandinavisk investeringsselskab

Den traditionsrige golf-detailkæde Golf Experten A/S har fået nye ejere

Aktiemajoriteten i den traditionsrige golf-detailkæde Golf Experten A/S ejes nu af den svensk-baserede kapitalfond og investeringsselskab Röko. Röko har købt 80 % af aktierne i Golf Experten A/S. Grundlægger og direktør Kim Johansen, marketingchef Kim D. Jacobsen og bestyrelsesformand Michael Christiansen ejer tilsammen de resterende 20 %.

Golf Experten har siden starten i 1993 etableret sig som Danmarks største forhandler af golfudstyr og - beklædning. Salget i de 8 fysiske butikker og onlineforretningen har vækstet kraftigt de senere år. Med udgangspunkt i den generelt stigende interesse for golf ser væksten ud til at fortsætte de næste mange år.

Igennem nogle måneder har Golf Experten søgt en stærk samarbejdspartner, som med erfaringer,
knowhow og midler kan hjælpe Golf Experten mod nye ambitiøse mål. Den nye hovedaktionær er Röko, som i forvejen har ejerskab i andre virksomheder i Skandinavien – herunder også omnichannel-forretninger som Golf Experten, og er derfor et godt match til den fortsatte rejse.

Den nye partner, Röko har ingen planer om at ændre den daglige drift, så salget får ingen konsekvenser for hverken ansatte, leverandører eller øvrige samarbejdspartnere, og Kim Johansen fortsætter som administrerende direktør i virksomheden, og vil sammen med de nye ejere fokusere på at udbygge Golf Experten’s position på det skandinaviske marked yderligere i de kommende år.

Der er enighed imellem partner om at købesummen ikke offentliggøres.

Læs mere om Golf Experten