Et unikt hotel i Horsens

Hotel Opus er et arkitekttegnet hotel i Horsens, hvor du kan forvente et ekstraordinært golfophold!

Hotel Opus i Horsens er et nyere designhotel, tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og designer Mikael Mammen har stået for indretningen. Resultatet er en kombination af rene, skandinaviske linjer og en varm, international elegance, der skaber lækre kontraster. Det er et meget lyst hotel med enorme vinduespartier i vægge, tag, glasdøre og glaselevatorer.

Hoteller i Horsens er der mange af. Men Hotel OPUS er noget helt særligt. Her tages der varmt imod hver en gæst og hvert et besøg gøres til en uforglemmelig oplevelse. Om I bare tager på et weekendophold, overnatter i forbindelse med arbejde eller holder festen på OPUS i Horsens, så får I et exceptionelt ophold, som I vil huske. Hotellets ambition er, at alle gæster skal have et dejligt ophold, uanset hvor længe I overnatter her.

Gode faciliteter er et must for enhver overnatning på hotel. På Hotel OPUS er alt i den fineste orden. Sengen er komfortabel at ligge i og værelset er indrettet på hyggelig vis og med designmøbler. Her kan I nyde flere gode timer, hvad enten det blot er for overnatningens skyld, enten i forbindelse med en koncert eller en fest. Eller om I kommer her for opholdets skyld. I så fald har det 4-stjernede hotel nogle af de bedste rammer.

I kan nyde gourmetoplevelser, ren forkælelse og 100% afslapning.

Læs mere om Hotel Opus