Royal Golf Club

Royal Golf Club - Spil på en førsteklasses international mesterskabsbane med en unik beliggenhed i København; Oplev magien på Danmarks mest udfordrende golfbane!

Royal Golf Club

 • 18 Huller
 • Storbygolf
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 923 DKK
 • Greenfee Fra 990 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Royal Golf Club

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x greenfee Royal GC (Bookes via Nordicgolfers.com)

Fra 1675 DKK pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Clarion Hotel Copenhagen Airport Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee Royal GC

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer
10 km fra København

Ophold på Skovshoved Hotel

1 x overnatning
1 x stor morgenbuffet

StandardSuperiorJunior SuiteSuite
923 DKK1023 DKK1223 DKK1673 DKKDobbeltværelse
1520 DKK1720DKKEnkeltværelse


Priserne er pr. person

Book teetimeGreenfee
Royal GC (10 km)Fra 990 DKK
Søllerød GK (10 km)Fra 450 DKK
Furesø GK (15 km)Fra 500 DKK
Rungsted GK (15 km)Fra 650 DKK
Kokkedal GK (15 km)Fra 375 DKK
Hørsholm Golf (20 km)Fra 650 DKK
Væløse GK (25 km)Fra 325 DKK
Se detaljer

Royal Golf Club

Royal Golf Club har en unik beliggenhed i et smukt naturområde på Amager, lige ved siden af Bella Centeret, kun få minutter fra Københavns centrum.

Royal Golf Club har en førsteklasses international mesterskabsbane, designet af den tidligere Senior Chefs Designer, ved Jack Nicklaus Designs, Ron Kirby. Det færdige resultat blev præsenteret i 2010. Klubhuset, som blev indviet i 2011, er designet til at imødekomme alle golferes krav, med en dynamisk restaurant, et fitnesscenter, konferencefaciliteter, luksuriøse omklædningsrum med sauna, opbevaring af golfudstyr og meget mere.

Royal Golf Clubs Championship Course er den perfekte udfordring for den øvede golfer, men er også en god mulighed for de mindre øvede til at forbedre deres spil.

Championship Course

Familien Sundberg hvervede Ron Kirby, tidligere Head Senior Designer ved Jack Nicklaus i mere end et årti, til at designe banen. Efter planlægningen af banens rute, for at kunne bevare så mange af de gamle træer, som muligt, samt det oprindelige hedlandskab på en smuk og naturlig måde, begyndte konstruktionen i 2008. Det færdige resultat stod klar i 2010.

Royal Golf Club er en førsteklasses international hedbane. Banen byder på stor variation, hvor omhyggeligt og kreativt design har ført til en spændende golfbane for golfere på alle niveauer. Variationen af tees sikrer at banen giver en passende udfordring til alle typer af spillere. Mange greens er beskyttet af vandhazarder, hvor et strategisk spil bliver belønnet. Hvert element er omhyggeligt placeret hele vejen igennem banen og er veldetaljerede, for at skabe en nervepirrende oplevelse. Magien ved denne 18 hullers bane opstår ved dialogen mellem golferen og landskabet – en dialog som giver golferen en ny oplevelse hver gang!

European Challenge Tour

European Challenge Tour er i to omgange blevet spillet på Royal Golf Club Championship Course, hvor banen begge gange fik rigtig meget ros fra både spillere og arrangørerne, som gerne ser at flere store turneringer bliver spillet på Royal Golf Club i fremtiden.

Restaurant

Restaurant Royal Golf, som er en del af Howe’s køkken, har fokus på smagen af gode råvarer og på, at du bliver mæt – uanset om du er på vej til koncert i Royal Arena, lige har spillet 18 huller, har været til udstilling i Bella Centeret eller er på vej i biografen.

Restauranten tilbyder ærlig mad i Ørestaden, med retter inden for dansk bistro og klassisk gastronomi. De har et varieret menukort både i frokosten og til aften. Nyd dagens ret til en god pris, deres populære burgere eller kokkens kreative og lækre tavleretter, spis det i Restaurant Royal Golf eller som take-away. For at tilbyde dig et sundt og nærende alternativ, har de, i samarbejde med en kostvejleder, sammensat lækre salater og restauranten forvandler årstidens frugt og grønt til nærende smoothies, som du kan nyde efter hård træning eller en lang dag på golfbanen.

Fantastiske attraktioner i København

Udover det store udbud af oplevelser på Royal Golf Club findes der også muligheder for at besøge Københavns mange attraktioner som for eksempel Tivoli, Nyhavn, Strøget, Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christiansborg, Rosenborg, Carlsberg, Torvehallerne, Den Blå Planet, Christiania og meget mere. Metroen til København centrum tager kun 9 minutter (fra Bella Center station).

Royal Golf Club data om banen

18 huller
Par 72

Royal Golf Club faciliteter

 • 18 hullers mesterskabsbane
 • Driving range med automatisk tee-up
 • Træningsområde
 • Jack Nicklaus Academy of Golf
 • Klubhus
 • Restaurant
 • Konferencefaciliteter
 • Stor proshop
 • Omklædning
 • Bad
 • Sauna
 • Fitnesscenter
 • Fysioterapi og massage
 • Udleje af buggy
 • Udleje af trolley
 • Udleje af andet udstyr

Læs mereLæs mindre


Greenfee Royal Golf Club

990 DKK alle dage

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Royal Golf Club

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Royal Golf Club

Anmeldelser

9.6 (9 anmeldelser)

En tuff utmaning!

af
En riktigt spännande och utmanande bana. Otroligt tuffa greener mer rejäla och svåra onduleringar. Läs banguiden ordentligt om du spelar första gången. Verkligen värt ett besök.

Fin oplevelse

af
Har spillet Royal nogle gange. Flot, spændende og udfordrende bane med stor sværhedsgrad. Beliggende meget centralt og let at komme til. Servicen er i top. Gode træningsfaciliteter.

Fantastisk

af

Jeg bliver aldrig træt af at spille den bane

af
Royal golf har alle de facetter som man ønsker som golfspiller, tilpas bredde fairways til at du kan komme fra tee, og slår du en "skævert" så er der røde pæle, så du kan komme videre derfra uden at skulle slå en ny bold fra tee.
Der mange spændende huller som kan spilles på forskellige måder så 2 runder aldrig bliver ens. Derudover er greens altid i god stand, og tilpas udfordrende til at du skal koncentrere dig efter du er kommet på green.

Fantastisk (svær) og flot bane

af
Har spillet en del baner i både Danmark, Sverige og Spanien og Royal GC er blandt mine favoritter. Svær bane, og hvor transportslagene kan tælles på een hånd. Flot layout og fine greens.

Fed udfordring

af
Der er mange holdninger til Royal Golf Club og det kan jeg godt forstå. Banen er meget udfordrende og ikke for alle. Men hvis du sætter pris på en rigtig flot bane, hurtige greens, fedt design, smukke omgivelser og ikke mindst en god udfordring, så kan den anbefales på det varmeste. Og så ligger den midt i en storby, det er ret cool. Du glemmer hurtigt støj fra omkringliggende veje og skydebane, da banen kræver fuld opmærksomhed. Husk at vælge det rigtige teested så du får mest ud af din runde.

Royal Golf Club

af
Mycket bra bana och trevligt bemötande i receptionen. Svåra greenområden och en del svåra hål, kan rekommendera denna bana till golfaren som kommit en bit i sin golf.
Läget är riktigt bra, ett stenkast från Bella Center och Kastrup och max 15 minuter in till Köpenhamn.
Riktigt fin citybana och i mycket fint skick. Spelande den 6/10 2019.

Høj klasse på Royal Golf Club

af
Standen på banen holder en høj høj klasse. Greens er lynhurtige og tager godt imod. Sværhedsgraden ligger i den høje ende og man bliver testet på sit spil på samtlige huller. En fornøjelse med en klassebane så tæt på byen.

Skøn bane midt i København

af
Jeg havde fornøjelsen af at spille denne smukke bane slut september. Greens er noget af det bedste og hurtigste jeg har spillet på i Danmark. Hul 16, 17 og 18 er fantastiske afslutningshuller med masser af vand i spil.
Kan klart anbefales og vi kommer snart igen :)
Vis flere

Kort

Royal Golf Club
Center Boulevard 4
2300 København S

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.