Rungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf KlubRungsted Golf Klub
VISITED BY NORDICGOLFERS.COM

Rungsted Golf Klub

Rungsted Golf Klub – Nord for København finder du en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbaner. En golfbane i et varieret terræn, som kan udfordre alle golfere uanset niveau

Rungsted Golf Klub

 • 18 Huller
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 1.100 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Rungsted Golf Klub

Rungsted Golf Klub

Rungsted Golf Klub er en af Danmarks smukkeste parkbaner, som er beliggende nord for København i et naturskønt område med et rigt dyreliv. Den 18 hullers golfbane ligger i et varieret terræn med mange træer, buske, søer og vandløb, hvor alt er placeret på en måde, der gør din golfrunde til en naturoplevelse, såvel som en spændende golfoplevelse.

Rungsted Golf Klub åbnede i 1937 og er anlagt efter tegninger af Charles Atkinson MacKenzie, som er bror til den nok lidt mere kendte banearkitekt Alister MacKenzie, som blandt andet står bag Augusta National i USA, en af verdens allerbedste golfbaner. Golfbanen har gennem årene haft en fremtrædende position i dansk golf og har da også været vært for flere store turneringer, hvor blandt andet flere verdensstjerner som Tiger Woods og Mark O’Meara har deltaget.

Golfbanen og klubhuset på Rungsted Golf Klub har gennem årene gennemgået forbedringer, for at kunne følge med i udviklingen indenfor golf, men ser i store træk ud, som de gjorde ved åbningen. Nye teesteder er blevet etableret, huller er blevet omlagt eller forlænget, og omfattende pleje af områderne mellem hullerne har beriget naturoplevelsen. Samtidig gennemgik klubhuset i løbet 1990'erne en kraftig renovering og udbygning, så det til stadighed kunne leve op til de kvalitetskrav, der stilles til et moderne klubhus, med fuld respekt for dets oprindelige arkitektoniske udtryk.

De første 9 huller byder med sine to par 3 huller og syv par 4 huller på udfordringer for enhver golfspiller. Golfbanens sidste 9 huller opfattes som noget lettere, både fordi par 5 hullerne findes her, og fordi flere af par 4 hullerne er korte. Du skal dog passe på med at lade dig lokke af hullernes tilsyneladende lethed, da flere af dem kræver præcise placeringer af udslaget. Specielt golfbanens fire sidste huller er kendt, elsket og frygtet af mange.

Signaturhullet på Rungsted Golf Klub er hul 15, hvor greenen er beskyttet af både en vandhazard og en bunker samt de blomstrende rhododendroner, som danner en smuk baggrund til din golfrunde. Her venter der dig ikke blot en vanskelig udfordring, hvor du skal være præcis i dit indspil til green, du få også en smuk naturoplevelse, som gør oplevelse endnu større.

Inden din golfrunde kan du med fordel forberede dig på driving rangen, hvor der er frie bolde, når du har betalt din greenfee. Driving rangen har 38 udslagssteder, hvoraf de 3 er overdækkede. Derudover kan du træne dit korte spil på de forskellige greens og bunkers.

Afslut en fantastisk dag på en smuk golfbane i klubhuset, hvor du kan nyde lidt godt at spise og drikke i restaurantens elegante omgivelser. Her kan du også dele dine oplevelser fra din golfrunde med de andre golfere, som sikkert også kan give dig et par tips til hvordan du kan forbedre din score.

Søger du en golfoplevelse i Nordsjælland på en fantastisk og smuk parkbane, er Rungsted Golf Klub det helt rette valg for dig.

Rungsted Golf Klub data om banen

18 huller
Par 72
6040 meter fra hvid tee
5743 meter fra gul tee
5411 meter fra blå tee
5068 meter fra rød tee
Banearkitekt: Charles Atkinson MacKenzie

Rungsted Golf Klub faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching og putting greens
 • Restaurant
 • Bar
 • Proshop
 • Klubhus
 • Omklædning

Læs mereLæs mindre


Greenfee Rungsted Golf Klub

18 huller
1.100 DKK alle dage

36 huller samme dag
1.850 DKK alle dage

Greenfee inkluderer frie træningsbolde, baneguide og gratis brug af trolley.

OBS! Starttider kan bookes fire dage før tee off - hvis man ønsker at booke tider med længere varsel, kan det gøres mod et fee på 300 DKK pr. starttid.

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Rungsted Golf Klub

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Rungsted Golf Klub

Anmeldelser

10.0 (8 gæsteanmeldelser)

Klasse, klasse KLASSE! ;-)

af
Rungsted Golfklub er bare en klasse bane. Jeg er opvokset der, og har oplevet klubben, banen og alt omkring de sidste 33 år.
Jeg har stort set spillet alle baner i DK og jeg synes absolut at min hjemmebane kan være stolte og ligger klart i toppen af mine ynglings anlæg i DK.

Der er stemning fra du køre ind på parkeringspladsen, træder ud af bilen og så har du alt hvad du skal bruge inden for 50m.
Drivringrange, indspilsgreen, puttinggreen, 1 tee, 10 tee, 9 green, 18 green, klubhuset, shoppen, ja alt ligger bare centralt og tæt på.

Banen er den 8 ældste i danmark. En rigtig parkbane som gennem tiden er moderniseret på bedste vis.

Banen er ikke den længste men stadig udfordrende og spilbar for alle.

Jeg er ikke i tvivl om, at Rungsted Golfklub altid skal og vil være en del af mit liv. Verdens bedste legeplads!!


Så har du ikke besøgt RGK endnu, så er det bare afsted!! Helt klart et besøg værd!!


Danmarks bedste bane

af
Nu har jeg ikke spillet alle baner i Danmark, men forestiller mig ikke det findes et mere komplet golfanlæg. Hyggeligste klubhus med velfungerende restaurant med udsigt over 1. tee og 18 green. Drivingrange med Trackmann til alle, det i sig selv skaber fede rammer. At banen så står fantastisk, og greens er super flotte og vejret den dag var fantastisk gør dagen endegyldig fantastisk.
Spillet 4/10-2020

Bedste bane i Danmark

af
Vi var med Nordic golfers på golftur hvor Nordic golfers arrangerede alt, hotel, tee tider osv. Jeg må sige at det er lang tid siden, at jeg har oplevet et så godt tilrettelagt program og valg af baner og hotel.
Rungsted golfklub levede op til alle vores forventninger og mere til. Vi blev mødt at et fantastisk smilende og imødekommende personale.
Banen er en af de bedste baner jeg har spillet i Danmark og alt på og omkring banen var i topklasse.
Elsker deres driving range, hvor der er trackman.

Jeg kan varmt anbefale denne bane og kommer helt sikkert igen.
MVH
Jacob Ousted

Det summer af liv fra du træder ind på anlægget

af
Rungsted er ikke bare en super fed bane, restauranten laver god mad og det er tydeligt at de lokale bruger den. Derudover er deres træningsfaciliteter super fede bl.a. med trackmann som alle kan bruge.
Vi havde ikke bare godt vejr, men banen stod bare super godt og det er en bane man gerne vil komme tilbage til igen og igen.

Rigtig god oplevelse

af
Flot og velholdt bane med rigtig gode greens. Passer til alle handicapniveauer.

God atmosfære på og omkring banen.

Fantastisk velholdt anlæg

af
Når man drejer ind mod Rungsted GK, er det svært at forestille sig, hvad der venter en. Bor selv 10 km fra anlægget, men har ikke spillet banen før. Virkelig hyggeligt, og meget veholdt klubhus. På drivingrange er der Trackman - lækkert! Fantastisk bane med lækre greens. Mange huller ville i flere andre golfklubber være i kategorien "signatur-huller". Hul 15 - skal ses.

Rungsted Golfbane - Flot anlæg

af
Spillede banen i flot solskinsvejr midt i juni. Høj klasse hele vejen rundt. Flotte faiways og hurtige greens. Skøn terrasse og hyggelig atmosfære i restauranten 👍 Vi kommer igen! 😊

Rungsted GK - En af Danmarks bedste golfbaner

af
Sikke et fedt golfanlæg! Rungsted Golf Klub har alt hvad du søger som golfspiller. En lækker driving range med det nyeste inden for Trackman hvor du kan have en konkurrence mod dine venner om fx tættest på pinden.
Banen er en nydelse. Spændende layout, lækre greens og banen holder et godt tempo, så runden bliver rigtig god.
Helt sikkert en bane som altid er et besøg værd.
Vis flere

Kort

Rungsted Golf Klub
Vestre Stationsvej 16
2960 Rungsted Kyst

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Rungsted Golf Klub

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.