Hørsholm GolfHørsholm GolfHørsholm GolfHørsholm GolfHørsholm GolfHørsholm Golf

Hørsholm Golf

Hørsholm Golf - En fantastisk 27 hullers golfbane med tre 9 hullers sløjfer beliggende i det smukke morænebakkelandskab midt i det Nordsjællandske kulturlandskab

 • 27 Huller
 • Pay & Play
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Greenfee Fra 475 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hørsholm Golf

Hørsholm Golf

Hørsholm Golfs 27 hullers golfbane er beliggende i det smukke morænebakkelandskab midt i det Nordsjællandske kulturlandskab. Alle golfhuller er anlagt med respekt for naturen og indpasset de oprindelige landskabsformer. Golfbanen er kuperede med en del søer og bunkers, og den består af tre 9 hullers sløjfer, med ugentlig skiftende 9- og 18 hullers bane, samt en par 3 bane. De tre sløjfer giver både variation og god plads til medlemmer og gæster.

Vest-banen

Vest-sløjfen er den middellange og middelsvære sløjfe. Golfbanen har en del træer og dermed karakter af parkbane. Der er også åbne områder med lidt mere vild natur. Der er smuk udsigt mange steder på golfbanen og de fleste golfhuller vil stå klart i din erindring efter din runden. Især det afsluttende hul 9 skal fremhæves; et middellangt par 4 hul, hvor du står højt på teestedet med en smuk udsigt over hullet foran dig. Og lige højre om greenen ligger en drilsk sø, der er klar til at opsnappe upræcise indspil.

Nord-banen

Nord-sløjfen er den korteste af de tre sløjfer på Hørsholm Golf. Den består af tre par 3 huller, tre par 4 huller og tre par 5 huller. Blandt medlemmerne af Hørsholm Golf er Nord-sløjfen den mest populære blandt andet på grund den store spillemæssige variation i hullerne, men også på grund af den flotte natur på selve golfbanen. Derudover kan man på turen rundt også opleve en hestefold og en hjortefarm. Lav-handicapperen vil opdage, at der er gode birdiechancer på par 5 hullerne, mens par 3 hullerne kan give en del udfordringer.

Øst-banen

På øst-sløjfen bliver alle golfere godt testet. Vand er i spil på ikke mindre end syv af de ni huller. Lake Course kunne derfor være et alternativt navn til sløjfen. De mange naturlige vandhazarder og det rige fugleliv omkring dem giver en usædvanlig god naturoplevelse. Golfbanen har relativt store og ondulerede greens, der ofte er hurtige og byder på mange udfordrende og sjove putts. En god spilstrategi og en varm putter er et must for at spille op til dit handicap på denne sløjfe. Når øst-sløjfen indgår i 18 hullers golfbanen, er det altid her, at man får ekstra slag i forhold til handicappet.

Academy Course

Academy Course er placeret til venstre fra driving rangen og den består af korte par 3 huller. Golfanen kan benyttes af alle, lige fra den helt nye golfspiller til den øvede spiller, der gerne vil skærpe sit korte spil. Golfbanen kan spilles på pay & play basis.

Restaurant

På Restaurant Lerbækgaard kan du spise en god frokost eller aftensmad. Alle er velkommen til at besøge restauranten, uanset om du er golfspiller eller ej. Restauranten byder blandt andet på en masse lækre småretter, som man kan dele ved bordet, samt klassisk smørrebrød, burger, æggekage og pariserbøf mv. Til større grupper og selskaber tilbydes desuden buffeter.

Hørsholm Golf data om banen

Vest-Nord banen
18 huller
Par 72
6003 meter fra gul tee
5178 meter fra rød tee

Nord-Øst banen
18 huller
Par 72
5761 meter fra gul tee
4996 meter fra rød tee

Vest-Øst banen
18 huller
Par 72
6005 meter fra gul tee
5178 meter fra rød tee

Hørsholm Golf faciliteter

 • 27 huller
 • Pay & Play
 • Driving range
 • Træningsområde
 • Short Game Academy
 • Klubhus
 • Proshop
 • Omklædning
 • Bad
 • Udleje af buggy
 • Udleje af trolley
 • Udleje af golfudstyr

Læs mereLæs mindre


Greenfee Hørsholm Golf

Tid18 huller9 hullerPar 3
07:00 - 08:00475 DKK325 DKK150 DKK
08:00 - 12:00750 DKK400 DKK150 DKK
12:00 - 22:00475 DKK325 DKK150 DKK

FRIDAY FOURBALL - 4 spillere for kun 1.200 DKK i greenfee!
Kom 4 spillere på en fredag og spil 18 huller for kun 1.200 DKK i greenfee samlet.
Tilbuddet gælder på alle fredage

Dine oplysninger

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Hørsholm Golf

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

10.0 (1 gæsteanmeldelser)

Skønne Hørsholm

af
Findes der noget skønnere end at spille golf en sommeraften i Danmark? Nej vel, og jeg havde fornøjelsen en varm og solrig fredag aften ultimo maj 23 på Hørsholm Golf.
Modtagelsen i klubhuset var varm og hjertelig som vejret, og opvarmningen på driving rangen var ligeledes glimrende, især fordi du kan anvende Trackman, som et vigtigt redskab til at spille dig varm til runden.

Min spillemakker og jeg spillede ØST/NORD. Hørsholm Golf har 3 sløjfer af 9 huller, og jeg har altid synes, at ØST var den sværeste. Og til trods for en god start fik jeg det allerede bekræftet på hul 3, hvor jeg landede i greenbunkeren. Mit bunkerslag var langtfra præcist, og det kostede. Herfra kæmpede jeg med scoren på de resterende huller på ØST-sløjen, herunder det lange par 5 hul 7 på 544 meter fra bagerste tee!! Vand er i spil på 6 af de 9 huller på sløjfen, og det kostede på det forholdsvis korte 8. hul, men en afsluttende par på hul 9 gav oprejsning før de sidste 9.

På den noget kortere NORD gik det noget bedre, bl.a. fordi layoutet skaber en god spillerytme. NORD er også meget varieret, og du spiller i den smukkeste natur blandt heste og hjorte, der befinder sig på en hjortefarm bag 8. green. Golfrunden blev afrundet med et forholdsvist let par 5, der afsluttes på en onduleret green bag klubhuset.

Herfra kan kun anbefales flere golfrunder på Hørsholm Golf, idet de 3 sløjfer skaber stor variation og spilleglæde.
Vis flere

Kort

Hørsholm Golf
Grønnegade 1
2970 Hørsholm

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Hørsholm Golf

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.