Vilamoura: Europas nye førsteklasses golfdestination

DETAILS står i spidsen for for udviklingen af Vilamoura til Europas førende fritidsdestination

Vilamoura, en perle i Portugals Algarve-region, er på vej til at blive Europas førende destination for fritid og golf. DETAILS, en nyetableret uafhængig platform inden for sports- og hotelstyring, har overtaget nogle af de mest prestigefyldte ejendomme i golfverdenen med en vision om at hæve Vilamoura til det ypperste i Europa.

Med kontrol over Dom Pedro Hotels and Golf Collection, som inkluderer den berømte Vilamoura Old Course, har DETAILS sat gang i en ambitiøs flerårig udviklingsplan. Planen omfatter betydelige opgraderinger, der vil forvandle Vilamoura og gøre det endnu mere attraktivt for rejsende, der søger den ultimative fritids- og livsstilsoplevelse på Den Iberiske Halvø.

Udover Vilamoura Old Course består Dom Pedro Hotels and Golf Collection af de populære hoteller Dom Pedro Portobelo, Dom Pedro Marina og Dom Pedro Vilamoura samt golfbanerne Victoria, Pinhal, Laguna og Millennium. Dom Pedro Victoria-banen har været vært for European Tour's Portugal Masters fra 2007 til 2022 og har set sejre af store navne som Padraig Harrington og Shane Lowry samt Englands Ryder Cup-veteran, Lee Westwood.

Ud over Dom Pedro vil golfbanerne Palmares, Vale Pisão og Aroeira (Pines Classic og Challenge) bringe DETAILS' golfportefølje op på i alt ni golfbaner.

Golfentusiaster kan se frem til yderligere nyheder om DETAILS' forbedringsplaner, som vil glæde tilbagevendende rejsende med den positive udvikling af en allerede elsket destination.

Nuno Sepulveda, meddirektør hos DETAILS – Hospitality, Sports, Leisure, udtaler: "Vi er meget begejstrede for at tage vores fantastiske ejendomme i Vilamoura til det næste niveau. Det handler ikke kun om at forbedre og fremtidssikre vores fremragende faciliteter, men også om at sikre, at vores gæster fortsat skaber uforglemmelige minder."

Siden 2023 har DETAILS foretaget betydelige ændringer på stederne med bæredygtighed som et centralt element, og de ser frem til at dele deres verdensklassefaciliteter med gæsterne. Udviklingsplanerne vil også omfatte oprettelsen af et topmoderne multisportsanlæg samt væsentlige opgraderinger af Vilamouras eksisterende ridecenter.

Læs mere om golf på algarve