Terras da Comporta Dunas Golf Course: Verdens bedste nye golfbane

Terras da Comporta Dunas Golf Course i Portugal er hædret som verdens bedste nye golfbane, en perfekt fusion af design, natur og spiloplevelse

Terras da Comporta Dunas Golf Course i Portugal har med rette vundet titlen som verdens bedste nye golfbane ved World Golf Awards 2023. Denne prestigefyldte anerkendelse er en hyldest til golfbanens enestående design, vedligeholdelse og service. Designet af den anerkendte arkitekt David McLay-Kidd og officielt åbnet i oktober 2023, er denne 18 hullers golfbane unik med sin fremragende kvalitet.

Dunas Golf Course er en par-71 bane, der har vundet øjeblikkelig anerkendelse, herunder at blive kåret som både 'Verdens Bedste Nye Golfbane' og 'Europas Bedste Nye Golfbane' ved World Golf Awards i 2023. Den er også blevet rangeret som nummer ni i Golf World magasinets respekterede industriafstemning af 'Top 100 Golfbaner i Kontinentaleuropa' for 2023-2024.

Golfbanen er beliggende i et naturskønt område, hvor roen og den naturlige skønhed er dine største allierede på greenen. Med en perfekt harmoni mellem viden fra anerkendte professionelle og det sublime landskab i Comporta, tilbyder Dunas en udfordring for alle golfspillere. Golfbanen er designet til at udnytte det naturlige landskab, herunder klitter og naturlige vandløb, hvilket giver en både udfordrende og mindeværdig runde.

Faciliteterne på Dunas Golf Course er førsteklasses, med et moderne klubhus, der tilbyder komfortable omklædningsrum, en pro-shop med det nyeste udstyr, og en restaurant, hvor du kan nyde et måltid med udsigt over golfbanen. Træningsfaciliteterne inkluderer et driving range og putting greens, så du kan finpudse dit spil før eller efter din runde.

Dunas Golf Course er ikke blot en golfbane; det er en destination, der tilbyder en fuldendt golfoplevelse. Dens beliggenhed i Comporta, kun en time væk fra Lissabon, betyder, at golfspillere også kan nyde de mange andre faciliteter i området, herunder luksushoteller, spaer og strande. Dette gør Dunas Golf Course til et ideelt valg for golfspillere, der søger en kombination af sport og afslapning i smukke omgivelser. Med sin kombination af udfordrende spil, luksuriøse faciliteter og enestående service, er det klart, hvorfor Terras da Comporta Dunas Golf Course har modtaget så stor anerkendelse.

Book din tur til Terras da Comporta Dunas Golf Course