Hvide Klit Golf og Hotel - Et af Danmarks bedste golfresorts

Hvide Klit Golf og Hotel - Bo på Danmarks nordligste 18 hullers golfbane, beliggende mellem Skagen og Frederikshavn, anlagt i et gammelt hedelandskab med naturlige klitter, marehalm og lyng

På Hvide Klit Golf og Hotel får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige - Golfbanen ligger tæt ved Kattegat og er en Seaside-bane anlagt i en helt fantastisk natur. Den førsteklasses 18-hullers golfbane er placeret i et gammelt hedelandskab, hvor de naturlige klitter med marehalm og lyng indrammer flere huller. Bo på det nye og moderne hotel, der ligger helt ud til golfbanen. Her kan du slappe af i smukke omgivelser efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen.

I det naturskønne landskab nyder man denne sande juvel for golfentusiaster og naturelskere. Med sin beliggenhed direkte på Golfklubben Hvide Klit, tilbyder hotellet en unik kombination af komfort og golfoplevelser, der er svære at finde andre steder i Danmark.

Golfklubben Hvide Klit er ikke blot en golfbane; det er en oplevelse. Med velplejede greens og fairways, som NordicGolfers.com kunden, Karen Back begejstret beskriver, er det ikke overraskende, at banen har modtaget rosende anmeldelser fra gæster. Det er et sted, hvor naturens skønhed møder spillets udfordringer, og hvor hver eneste slag føles som en del af noget større.

Hotellets værelser er indrettet med øje for detaljen og tilbyder en fredfyldt atmosfære efter en dag på banen. Et ophold på Hotel Hvide Klit en fantastisk oplevelse, der kombinerer det bedste af dansk gæstfrihed og kulinariske nydelser.

Når du booker dit golfophold gennem NordicGolfers.com, sikrer du dig ikke kun en plads på en af Danmarks bedste golfresorts, men også en prisgaranti og kyndig vejledning, der sikrer den bedste oplevelse. Med over 15 års erfaring i branchen, forstår NordicGolfers.com vigtigheden af detaljer og kundetilfredshed, hvilket afspejles i de positive tilbagemeldinger fra vores kunder.

Hotel Hvide Klit og Golfklubben Hvide Klit står som et testamente til den danske golftradition, hvor kvalitet og oplevelse går hånd i hånd. For dem, der søger en uforglemmelig golfoplevelse, er dette stedet at booke - og med NordicGolfers.com ved roret, er man garanteret et ophold, der overstiger alle forventninger.

Book her