Anmeldelse af Golfpark Strelasund

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har været på et 2-dages ophold på det populære og velbesøgte Golfpark Strelasund nær Rostock – Læs hendes anmeldelse her

Vi besøgte Golfpark Strelasund ultimo maj og blev ved ankomsten modtaget af et meget venligt og imødekommende personale.  Vi fik tildelt et meget rummeligt og moderne indrettet værelse med komfortable senge. Fra værelset var der en pæn udsigt til golfbanen.

Golfpark Strelasund råder over to 18 hullers golfbaner, som vi begge havde fornøjelsen af at spille. De har begge et flot layout med spændende og afvekslende golfhuller. Golfbanerne er meget velholdte og meget lette at gå rundt, men kan man ikke det, så råder golfparken over en stort antal buggies. Et stort plus er, at der findes flotte toiletbygninger på begge golfbaner.

På Golfpark Strelasund findes også en lækker wellnessafdeling med opvarmet pool og diverse saunaer, hvor ømheden fra golfrunden kan plejes.

Restauranten er serverer lækker mad og gode vine og har en flot overdækket terrasse med skøn udsigt til ø-greenen på hul 18.

Vi fik en virkelig fin service både i restauranten og i receptionen - der var styr på det! Bl.a. blev scorekortene udskrevet med antal tildelte slag.

Golfpark Strelasund kan varmt anbefales – eneste ulempe når man kommer kørende fra Jylland er, at der er langt i bil - men det er køreturen værd.

Book din golftur til Golfpark Strelasund