Castanea Golfresort - Golf på Lüneburger Heide

Et populært golfresort, syd for Hamborg, der hvert år tiltrækker utallige skandinaviske golfspillere

Beliggende i det naturskønne nordtyske landskab på Lüneburger Heide, syd for Hamborg, finder du Castanea Golfresort - et resort, der lover mere end bare en runde golf. Med sin kombination af førsteklasses faciliteter, betagende omgivelser og uovertruffen gæstfrihed, er Castanea Golfresort et ideelt rejsemål for skandinaviske golfere på udkig efter en uforglemmelig oplevelse.

Resortet byder på en 18 hullers mesterskabsbane, der er designet til at udfordre golfere på alle niveauer. De velholdte fairways og greens komplementeres af en imponerende udsigt over Lüneburger Heide, hvilket sikrer en både visuelt og spillemæssigt tilfredsstillende runde golf. Efter runden kan du slappe af i resortets spaområde, som tilbyder en indendørs og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter, samt muligheden for at booke massage og nyde saunaen.

Intet besøg er komplet uden at have nydt godt af resortets gastronomiske tilbud. Fra det righoldige morgenbuffet til eftermiddagens kager og regionale aftensmåltider, er der noget for enhver smag. Resortets bar tilbyder desuden live pianoaftener på udvalgte dage, hvilket tilføjer en ekstra dimension af afslapning og nydelse.

For skandinaviske golfere repræsenterer Castanea Golfresort en unik mulighed for at kombinere passionen for golf med kærligheden til natur og kultur. Den nemme adgang fra Hamborg gør det til en bekvem destination, mens den tyske gæstfrihed og standarden af faciliteterne sikrer, at hvert besøg bliver husket længe efter hjemkomsten.

Castanea Golfresort er mere end et golfresort; det er en destination, hvor hver detalje er nøje overvejet for at sikre, at du får en fuldendt oplevelse. For skandinaviske golfere, der søger en pause fra hverdagen, tilbyder dette resort den perfekte blanding af sport, afslapning og kulinariske glæder. Det er ikke bare et sted at spille golf - det er et sted at leve og nyde livet til fulde.

Book dit golfophold på Castanea Golfresort