Efterår og vinter betyder ikke nødvendigvis mindre golf - tværtimod!

Læs mere om Europas bedste golfdestination i vinterhalvåret...

Mallorca er den bedste destination i Europa, til en golfrejse på denne tid af året! Øen har næsten alt – varieret natur, smukke bjergkæder, hyggelige bjerglandsbyer, fantastisk gastronomi, lange sandstrande og sidst, men ikke mindst, fantastiske golfbaner. Denne skønne solskinsø er perfekt til "vintergolf", grundet det mile klima og med mere end 300 solskinsdage om året.


5-stjernet golfophold på Park Hyatt Mallorca

Park Hyatt Mallorca er et luksuriøst 5-stjernet hotel, som reflekterer den traditionelle stil for en Mallorkansk landsby med masser af referencer til lokal kunst og kulturel arv. Hotellet ligger i en fredfyldt dal i byen Canyamel, på øskysten af Mallorca, omringet af naturskønne omgivelser. På Park Hyatt Mallorca er du garanteret et afslappende og unikt golfophold. Hotellet har samarbejde med 3 golfbaner i området: Golf Son Servera, Pula Golf og Capdepera Golf. Læs oktober nyhedsbrevet fra Park Hyatt Mallorca

Gourmetoplevelser

Nyd maden på den traditionelle restaurant Balearic, som har rødder i regionens stærke kulinariske værdier, hvor det at spise ude er en social affære. Tapasbaren tilbyder en udendørs terrasse, hvor du kan nyde frisklavede tapas, klassiske og originale cocktails og et bredt udvalg af fine vine. Kokkene på restaurant Asia er specialiserede i at præsentere dig for de bedste smagsoplevelser fra Sydasien og Café Sa Plaça er det perfekte sted at slappe og nyde en let frokost.

Serenitas Spa

Serenitas Spa tilbyder skræddersyede behandlinger, baseret på øens mineraler, urter, frugter, salte og vande, inklusiv rosmarin, fyrretræ, lavendel, mandler, olivenolie, citrus og aloe vera.

4-DAGES GOLFPAKKE MED 2 GREENFEES FRA 678 EUR