Besøg Chateau de Chailly Hotel & Golf..

...Et af Frankrigs bedste golfresort!

Golf World Magazine har rangeret de 100 bedste golfresorts i det kontinentale Europa og her er det lande som Spanien, Frankrig og Portugal der dominerer listen. Chateau de Chailly Hotel & Golf i Frankrig ligger som nr. 71 på denne liste og kåret som 8. bedste golfresort i hele Frankrig!


Golf & gourmet på Chateau de Chailly Hotel & Golf

Chateau de Chailly Hotel & Golf er et 4-stjernet golfresort i Bourgogne, beliggende i en middelalderborg fra det 16. århundrede, som er klassificeret som et historisk monument. Ejendommen blev renoveret i begyndelsen af 1987 og det 4-stjernede resort, med egen 18 hullers golfbane, åbnede i 1990. Resortet ligger i hjertet af Bourgogne i et smukt og malerisk landskab og der er ikke langt til de berømte Bourgogne-vingårde.

Golfbanen

Banens design er smukt integreret i landskabet og har inkorporeret de naturlige vandløb, som også er i spil på 3 af hullerne, samt de århundrede gamle træer. Golf de Château de Chailly er en parkbane med hævede greens, som er godt beskyttet af bunkers og vandhazarder. Det 11. hul er signaturhullet og er et semi-ø par 3 hul, med slottet i baggrunden.

Fransk gastronomi og gourmetoplevelser

Chateau de Chailly Hotels restaurant, L’Armançon, serverer klassisk fransk gastronomi med et moderne tvist. Her vil du blive betjent af det opmærksomme og venlige personale, som står klar til, at anbefale en vin til maden, som gør din middag komplet.

3-DAGES GOLFPAKKE MED 2 GREENFEES KUN 449 EUR