Europa vinder Ryder Cup

Vi på NordicGolfers.com siger stort tillykke til de europæiske golfhelte

Europa med Thomas Bjørn som kaptajn gjorde det!!. Europa vandt den 42. udgave af Ryder Cup med en knusende sejr på 17,5 -10,5. Thorbjørn Olesen og Henrik Stenson stod for Europas største sejre i singlerne, og alle 12 europæere bidrog til den samlede sejr.

Et kæmpe tillykke til de europæiske spillere, der stod sammen som et hold, og alle bidrog med point til den samlede sejr. Bag ethvert hold står dog en kaptajn, og man må også sende kæmpe anerkendelse afsted til Thomas Bjørn, der satte sin karriere på standby og har ydet et kæmpe arbejde for, at Europa skulle stå som sejrsherre.

Den 42. udgave af Ryder Cup bød på masser af fantastisk golf, og der er flere højdepunkter at tænke tilbage på. Blandt andet vandt Francesco Molinari og Tommy Fleetwood fire ud af fire matcher, og fortjent blev det italieneren, der vandt det afgørende point. Med fem sejre i lige så mange matcher blev han europæisk topscorer. Et andet højdepunkt var også, at Sergio Garcia med sejren over Rickie Fowler nu er den mest vindende europæer igennem tiderne, og set med danske øjne er selvfølgelig også et højdepunkt også, at Thorbjørn Olesen vandt en knusende sejr på 5/4 over Jordan Spieth.

Rory McIlroy – Justin Thomas 1/0.
Paul Casey – Brooks Koepka halved.
Justin Rose – Webb Simpson 3/2.
2/1 John Rahm – Tiger Woods.
Tommy Fleetwood – Tony Finau 6/4.
2/0 Ian Poulter – Dustin Johnson.
5/4 Thorbjørn Olesen – Jordan Spieth.
2/1 Sergio Garcia – Rickie Fowler.
4/2 Francesco Molinari – Phil Mickelson.
Tyrrell Hatton – Patrick Reed 3/2.
5/4 Henrik Stenson – Bubba Watson.
1/0 Alex Noren – Bryson DeChambeau.

BOOK DIT NÆSTE GOLFOPHOLD I FRANKRIG

Kilde: Golfavisen.dk