Advarsel: Lauro Golf Resort ved Málaga slår benene væk under dig

Har du først besøgt Lauro Golf Resort så er der en stor mulighed for at du forelsker dig i resortet og ender med at købe en af deres skønne lejligheder....

Lauro Golf Resort er et 27 hullers anlæg, midt i den smukke natur og med enestående omgivelser i Alhaurín de la Torre, i Málaga provinsen. Stranden og Málaga lufthavn ligger bare 10 minutters kørsel væk.

Stedet er utroligt populært blandt skandinaviske golfspillere og udover de 27 golfhuller får du også 2 restauranter i et hyggeligt og afslappet miljø.

Lauro Golf Resort er måske et af de hyggeligste golf resort vi har oplevet i det sydlige Spanien. Rigtig god atmosfære og stemning på banen og i klubhuset. Lejlighederne er store, lyse og velholdte og ligger i gåafstand til golfbanen. Vi spillede hul 10 - 27 og banen fremstod i rigtig god stand. Både fairways og greens var velholdte og i rigtig god kvalitet. Man kan se at Lauro Golf Resort gør en stor indsats for at få et golfanlæg hvor alt fungere. Stor cadeau til banepersonalet!

Dette er ikke sidste gang vi besøger Lauro Golf Resort på Costa del Sol og du bliver bestemt ikke skuffet hvis du vælger et golfophold på Lauro Golf Resort.

Læs mere om Lauro Golf Resort