NordicGolfers.com præsenterer Golf & Luksus

NordicGolfers.com præsenterer Golf & Luksus

Vi giver dig inspiration til noget af det ypperste, du kan opleve, når det kommer til dit næste golfophold.

Lyder store luksuriøse spa områder, overdådige måltider, fantastiske suiter og ikke mindst golf fra den øverste hylde, som noget for dig? - Så er NordicGolfers.com de rette til at hjælpe jer af sted på jeres næste luksus golfophold.

I denne artikel kan du læse om vores anbefalinger til din næste luksus golfoplevelse, og du kan finde meget mere inspiration på vores hjemmeside.

Læs mere om Golf & Luksus her


Heritage Awali Golf & Spa

Her venter dit livs største golfoplevelse på fantastiske Mauritius. All inclusive, ubegrænset golf og afslapning i verdensklasse. Du skal opleve to helt fantastiske golfbaner og nyde godt af hvide sandstrande og azurblåt hav.

Le Chateau Golf Course er kåret som den bedste golfbane i Det Indiske Ocean. Le Reserve Golf Links som åbnede i 2023, er ligesom Le Chateau Golf Course, en golfoplevelse du aldrig vil glemme.

Læs mere om Heritage Awali Golf & Spa her


Barsebäck Resort

I Sverige kan du opleve Barsebäck Resort, som uden tvivl er en af de bedste golfdestinationer i Norden. Det er høj kvalitet, super eftertragtet og tilmed får du det til en vildt skarp pris.

De to 18 hullers golfbaner Ocean Course og Pine Course er nogle af de bedste skovbaner i hele Norden; få en golfoplevelse for livet.

Læs mere om Barsebäck Resort her


Monte Rei Golf & Country Club

Går rejsen til Portugal - Så får du det ikke bedre end Monte Rei Golf & Country Club. Indkvartering i topmoderne villaer og lejligheder med fuldt udstyret køkken og service niveau som på et 5-stjernet hotel.

Derudover skal du opleve en enestående og unik mesterskabsbane designet af den berømte golfarkitekt Jack Nicklaus.

Læs mere om Monte Rei Golf & Country Club her


Casa de Campo Resort & Villas

Et golfophold på Casa de Campo Resort & Villas er bare verdensklasse. Det er ekstraordinært, luksuriøst og gennemført til punkt og prikke, for at du får den golfrejse, du altid har drømt om.

Det fantastiske golfresort byder på 7 fantastiske restauranter, fantastiske shoppingmuligheder, private hvide sandstrande og ikke mindst tre spektakulære golfbaner, som du skal læse mere om på vores hjemmeside.

Læs mere om Casa de Campo Resort & Villas her