Quinta do Lago donerer til Algarves hospitaler i kampen mod Covid-19

500.000€ er blevet samlet ind i samarbejde med resortets beboere

Det berømte 5-stjernede golfresort på Algarve, Quinta do Lago, har slået sig sammen med resortets beboere, for at donere mere end € 500.000, til at købe vigtigt hospitaludstyr til bekæmpelse af Covid-19 pandemien.

Det eksklusive familie- og golf- og livsstilsresort og omkring 500 indbyggere, af forskellige nationaliteter, reagerede på sundhedskrisen i Algarve, ved at donere vitale midler til at hjælpe med at betale for akutte medicinske produkter og forsyninger på regionens tre offentlige hospitaler i Faro, Portimão og Lagos.

Quinta do Lago bidrog med € 50.000 til udgifterne til at købe det mest nødvendige udstyr; CT-scannere, ventilatorer, Covid-19-testsæt, hjerte-skærmmonitorer, ekkokardiogrammaskiner, blodtestsæt og personlig beskyttelsesudstyr. Resten af pengene kommer fra private donationer.

De indsamlede penge går til Algarve Biomedical Center (ABC), firmaet, der står for mange af Algarves initiativer til at inddæmme pandemien, som derefter vil levere det nødvendige udstyr til Algarve University Hospital Center (som administrerer hospitalerne).

I et yderligere udtryk for taknemmelighed til sundhedspersonalet, tilbyder Quinta do Lago også alle, som er ansat i sundhedssektoren, gratis takeaway kaffe og morgenmad hver morgen, på resortets boutiquecafé og juicebar PURE.

Sean Moriarty, administrerende direktør i Quinta do Lago, udtaler: ”Vi står i gæld til det store arbejde, som disse mennesker udfører på vores lokale hospitaler. Vi har i øjeblikket 500 indbyggere, der opholder sig på resortet, og alle på Quinta do Lago er forpligtet til at støtte disse hospitaler i de følgende uger for at hjælpe dem med at støtte dem økonomisk i deres kamp mod Covid-19.

Han tilføjede, at Covid-19-pandemien er noget, der påvirker alle dele af samfundet, da den fortsætter med at eskalere i hele Portugal, Europa og resten af verden.

"Her på Quinta do Lago er vores største aktiv vores samfundsånd, og vi håber, at denne lille donation, vi har lavet, kan hjælpe i kampen mod denne forfærdelige virus."

"I disse hidtil usete og udfordrende tider står vi sammen mod Covid-19, og jeg er overbevist om, at vi alle vil komme igennem denne svære periode, så vores livlige resort og samfund kan vende tilbage med et fornyet liv."


Quinta do Lago ligger 15 minutters kørsel fra Faro lufthavn og kan prale af en kombination af golf- og livsstilsfaciliteter, herunder tre 18 hullers golfbaner og The Campus, et sportsnav designet til både professionelle og amatører for at holde sig i form.

Læs mere om quinta do lago