Golfskole på Bedinge Golfklubb

Golfskole med overnatning og masser af træning med PGA træner på Bedinge Golfklubb i foråret 2024

Forårssolen varmer, og det er tid til at finpudse golfsvinget. Bedinge Golfklubb i Skåne byder velkommen til alle golfentusiaster, der ønsker at forbedre deres spil, til deres golfskole i april og maj. Med professionelle instruktører og et venligt miljø er det det perfekte sted at tage dit spil til det næste niveau.

PGA træner Marcus Dahlberg står for golfskolen, der passer til alle niveauer, fra begyndere til øvede golfere. Deltagerne vil få personlig vejledning og tips til at forbedre deres teknik, fra putning til det lange drive. Skolen fokuserer på alle aspekter af spillet, så du kan nyde en mere konsistent og præcis runde golf.

Bedinge Golfklubb er kendt for sit smukke landskab og velholdte golfbane, hvilket gør det til en fryd at lære og spille. Klubbens faciliteter inkluderer en driving range, putting greens og en udfordrende 18 hullers golfbane, der vil teste og forbedre dit spil.

Uanset om du er alene eller med en gruppe, tilbyder golfskolen en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker og dele din passion for golf. Efter en dag på golfbanen kan du slappe af i klubbens hyggelige restaurant eller nyde en gåtur i det naturskønne område.

Tilmeld dig nu og gør klar til at opleve golf på en ny måde på Bedinge Golfklubb.

Læs mere og tilmeld dig her