Oplev Hässleholm

Besøg Hässleholm, hvor Sveriges historie begyndte, da de første mennesker i dagens Sverige for omkring 14.000 år siden valgte at slå lejr og slå sig ned ved Finjasjöns bred. Her fortæller naturen landets historie, fra fortid til nutid

Velkommen til vores del af det sydlige Sverige, hvor livet er lidt enklere. Her kan du komme for at trække vejret. Der er enge med græssende dyr, snoede og rolige landeveje, gærder der fortæller om en anden tid, og skove med årtusinders historie.

Her blandes geologiske skatte på 80 millioner år med steder, som mennesket har udforsket i 14.000 år. Historiske levn og fortællinger flettes sammen med moderne oplevelser, både for adrenalinsøgeren og livsnyderen. Frem for alt kan du komme her og indånde skovens dufte, lytte til naturen, se ud over en sø og nyde livet væk fra stress og byens støj.

I Hässleholm findes også et væld af aktiviteter. For eksempel den nye vandredestination i det sydlige Sverige med over 275 km markerede vandrestier med adskillige startpunkter, herunder et slot fra 1600-tallet. Vandringerne varierer, og både livsnyderen og den mere dedikerede vandrer kan finde en rute, der passer til dem. Vælg vandring med mindre højdeforskelle og fladere landskab i de vilde områder eller vandring på en af de mange bakker, der bølger gennem naturen. Hovdala Naturreservat er kronjuvelen med flere stier, der loopes og krydser hinanden med slottet som udgangspunkt. Du vil bemærke, at mange af vandrestierne passerer velkendte, mere anlagte grønne områder, som du kender godt. Her skal udstyret være lidt anderledes end det, du er vant til, men du er stadig midt i naturen.

Ikke nok med at livet pludselig føles bedre, og skridtene lettere, når du først er her, er naturen også let tilgængelig med togforbindelser i fem retninger fra den større hovedbanegård. Vandrestier og cykelruter samt snoede landeveje fører dig ud i naturen, og pludselig føler du dig fri. Lidt som en fugl. Eller en golfspiller.

Læs mere om Hässleholms mange muligheder

Golfbaner i Hässleholm

Golf i Hässleholm er en oplevelse for alle, der værdsætter smuk natur og velplejede golfbaner. Regionen byder på fire fremragende golfbaner: Hässlegårdens Golfklubb, som er en park- og skogsbane beliggende en kort gåtur fra Hässleholm Centralstation; Skyrup Golf & Hotell, der tilbyder en komplet oplevelse med golf- og hotel i naturskønne omgivelser; Wittsjö Golfklubb, som ligger lidt uden for Vittsjö og byder på overnatning i hytter; og endelig Perstorps Golfklubb, en charmerende blanding af skov- og parkbane, hvor søer, skov og damme pryder de forskellige huller og skaber en følelse af, at hvert golfhul er en verden for sig.

Disse golfbaner tilbyder varierede udfordringer for golfspillere på alle niveauer og er kendt for deres gæstfrihed og fremragende faciliteter. Golf i Hässleholm er den perfekte kombination af sport og natur.

Få tilbud på din golftur til Hässleholm