Medlemskab fra kun 695 SEK

Du kan blive medlem af den svenske golfklub Norrköping Söderköping Golfklubb for kun 695 SEK

Norrköping Söderköping Golfklubb, beliggende i det naturskønne område ved Hylinge, er en klub, der byder på mere end blot golf. Med en vision om at skabe et fællesskab, hvor golf, glæde og samvær er i centrum, tilbyder klubben en unik mulighed for at blive en del af dette fællesskab for kun 695 SEK.

Medlemskabet inkluderer et Golf-ID, som aktiveres inden for 24 timer, og en greenfee, så du kan nyde en runde golf på klubbens velplejede golfbaner. Klubben er stolt over at være GEO Certified®, hvilket vidner om deres engagement i bæredygtighed og ansvarlighed over for miljøet.

Norrköping Söderköping Golfklubb tilbyder faciliteter, der appellerer til golfspillere på alle niveauer. Fra begynderen, der lige har taget sit grønne kort, til den erfarne spiller, der søger nye udfordringer. Klubbens 45 huller fordelt på to golfbaner – Klinga og Hylinge – giver en varieret golfoplevelse, hvor man kan nyde spillet i smukke omgivelser.

For dem, der ønsker at fordybe sig i golfspillet og klubbens liv, er der mulighed for at opgradere medlemskabet til andre kategorier, der tilbyder yderligere fordele og adgang til eksklusive tider og faciliteter.

At blive medlem af Norrköping Söderköping Golfklubb for en sådan overkommelig pris er en fantastisk måde at starte eller fortsætte sin golfrejse. Det er en invitation til at opleve spillet, naturen og fællesskabet i en klub, der værdsætter hver enkelt medlems bidrag til en rigere golfkultur.

Køb dit medlemskab her: www.nsgk.se/medlemskap

Læs mere om Norrköping Söderköping Golfklubb