Tanums Gestgifveri: En historisk golfoplevelse i hjertet af Bohuslän

Oplev et hyggeligt golfhotel på Sverige Vestkyst, tæt på Strömstad, med en fantastisk gourmetrestaurant og spil golf på nogle af Vestkystens bedste golfbaner

Tanums Gestgifveri, beliggende i den maleriske landsby Tanumshede på Sveriges vestkyst, er en historisk perle, der har budt gæster velkommen siden 1663. Dette charmerende hotel er det perfekte udgangspunkt for golfere, der ønsker at kombinere sporten med kulturel rigdom og gastronomiske oplevelser.

Med en golfpakke fra Tanums Gestgifveri får du mulighed for at spille på nogle af Bohusläns bedste golfbaner, såsom Mjölkeröds GK, Fjällbacka GK, Strömstads GK, Torreby GK og Dynekilens GK, alle inden for kort køreafstand. Efter en dag på banen kan du vende tilbage til hotellets komfort og nyde en 3-retters middag eller en à la carte-menu, der er inspireret af lokale råvarer og skaldyr.

Værelserne på Tanums Gestgifveri er individuelt indrettede i en traditionel og hyggelig stil, hvilket sikrer en afslappende atmosfære efter en aktiv dag. Gæsterne kan også udforske områdets kulturelle seværdigheder, herunder UNESCOs verdensarvsliste helleristninger, som ligger en kort køretur fra hotellet.

Tanums Gestgifveri er mere end blot et hotel; det er en destination, der lover en uforglemmelig oplevelse for golfspillere, der søger kvalitet både på og uden for golfbanen. Med sin kombination af historisk charme, moderne bekvemmeligheder og fremragende service, er Tanums Gestgifveri det ideelle valg for golfspillere, der ønsker at fordybe sig i spillet og områdets unikke skønhed.

Få tilbud på dit golfophold på Tanums Gestgifveri