Golfophold i Trelleborgs Golfklubb

Start sæsonen med at booke en golfferie på Trelleborgs Golfklubb med ophold på Hotell Stavstensgården

Når golfsæsonen nærmer sig, og du søger efter den ideelle golfferie, bør Trelleborgs Golfklubb stå øverst på din liste. Beliggende i det maleriske sydlige Sverige, tilbyder denne klub ikke blot en udfordrende og velplejet golfbane, men også den unikke mulighed for at bo på selve banen på Hotell Stavstensgården.

Hvorfor vælge Trelleborgs Golfklubb?

Trelleborgs Golfklubb er mere end blot en golfbane; det er en oplevelse. Med en historie, der strækker sig over flere årtier, har klubben perfektioneret kunsten at tilbyde en fuldendt golfoplevelse. Golfbanen er designet til at udfordre golfere på alle niveauer, med strategisk placerede forhindringer og naturskønne udsigter, der vil tage pusten fra dig.

Hotell Stavstensgården: Bo på banen

Efter en dag på greenen er der intet bedre end at trække sig tilbage til komforten på Hotell Stavstensgården. Dette charmerende hotel, som ligger inden for gåafstand fra golfbanen, tilbyder hyggelige værelser med udsigt over de frodige fairways. Gæsterne kan nyde moderne bekvemmeligheder, mens de absorberer den rolige atmosfære, som kun naturen kan tilbyde.

Gastronomi og gæstfrihed

På Hotell Stavstensgården er gæstfriheden i top, og det samme er maden. Hotellets restaurant serverer udsøgte lokale retter, der komplimenterer din golfferie med kulinariske højdepunkter. Det er det perfekte sted at nyde et måltid med udsigt over solnedgangen på golfbanen.

Nem adgang og service i top

Trelleborgs Golfklubb og Hotell Stavstensgården er let tilgængelige og tilbyder førsteklasses service for at sikre, at din golfferie bliver så bekymringsfri som muligt. Med en beliggenhed tæt på Trelleborgs havn og motorvej er det nemt at ankomme fra både ind- og udland.

En golfferie på Trelleborgs Golfklubb med ophold på Hotell Stavstensgården er den perfekte kombination af sport, afslapning og natur. Book dit ophold i dag og forbered dig på en uforglemmelig oplevelse.

Book din golfferie på Trelleborgs Golfklubb