Mijas-golfbaner i forening

Golfbanerne i sydspanske Mijas er gået sammen for at præsentere dem selv som en af de mest attraktive golfdestinationer i Sydeuropa

Golfen har fået fuld fokus i Mijas kommune på Costa del Sol, hvor alle kommunens golfbaner er gået i forening for at fremstå som en af de mest attraktive golfdestinationer i Sydeuropa. Sammenslutningen består af alle Mijas' golfbaner: La Cala Resort, Calanova Golf, Mijas Golf, Miraflores Golf, Santana Golf, La Noria Golf & Resort, Chaparral Golf Club, Cerrado del Águila Golf Resort og La Siesta Golf Club.

Den nye forening blev officielt oprettet den 20. september 2022 med det formål at positionere Mijas som en golfdestination, der bare må besøges af alle golfere. Takket være den nye alliance får lokale golfere og turister nu mulighed for at spille en bred vifte af golfbaner med en smuk beliggenhed. Alt dette, sammen med nærheden til Málaga lufthavn, der har gode forbindelser til de vigtigste europæiske byer, det mangfoldige kultur- og fritidsliv og et mildt middelhavsklima, placerer Mijas blandt de mest attraktive golfdestinationer i Europa.

Domingo Gavira, General Manager for Chaparral Golf Club og formand for foreningen udtaler sammen med resten af den nuværende bestyrelse: "Det arbejde, vi har udført i de seneste måneder for at skabe denne alliance mellem vores golfbaner, har klare og definerede mål. Foreningen vil blive en platform, hvor kollektive interesser vil råde, sammen med det kombinerede arbejde, der udføres sammen med institutionerne i Mijas kommune samt andre offentlige organer”.

Et af de vigtigste mål for foreningen er at fremme golfspillet og dets græsrødder blandt de lokale i Mijas. Af denne grund vil forskellige handlinger blive udført med det ultimative mål at udvikle golf som en hobby blandt nye spillere. Græsrodsidrætten fungerer som et redskab til at udvikle nye talenter, og det er også direkte korreleret med de værdier, som denne forening og dens medlemmer forsvarer, såsom respekt, hårdt arbejde, selvforbedring, mod, tolerance, ansvarlighed og kammeratskab.

Foreningen arbejder allerede på sin handlingsplan for 2023, hvor hovedfokus er promovering og positionering af Mijas-mærket og dets golfbaner på tværs af lokale, nationale og internationale markeder.