Chaparral Golf Club investerer i grøn energi

Elsker du naturen og respekterer miljøet, skal du besøge Chaparral Golf Club, en golfklub på Costa de Sol, der har forpligtet sig til bæredygtig og vedvarende energi!

Innovation, bæredygtighed og investering er tre ord, der definerer det transformations- og forbedringsarbejde, der i øjeblikket udføres på Chaparral Golf Club.

I begyndelsen af sommeren 2020 påbegyndte Chaparral Golf et nyt projekt, der skulle sørge for at de blev selvforsynende indenfor energi. Efter flere studier og undersøgelser besluttede golfklubben at installere solcelleanlæg, blive et miljøvenligt firma, smartere energiforbrugere og skabe sit eget bæredygtige klubhus.

For at vise virksomhedens engagement i miljøet, besluttede Chaparral at følge og overholde initiativerne "Integrated National Energy and Climate Plan 2021-2030" og "Energy Saving and Efficiency Strategy".

Spanien er verdenskendt for sit gode klima og for at være ”solens land”. Chaparral har, grundet sin gunstige placering, normalt hele 2.800 solskinstimer i løbet af året, hvilket garanterer, at klubben producerer og bruger 100% grøn energi. Chaparral Golf Club ligger i hjertet af Costa del Sol, et ideelt miljø for at investere i bæredygtig energi.

De udtaler: "Vores fremtid vil blive præget af socialt ansvarlige investeringer, som vil gøre os til ejere af vores egen energi, og som vil hjælpe os med at minimere vores miljøpåvirkning."

Chaparral Golf Club ønsker at tage del af ændringerne i bilsektoren mod flere elektriske biler, og derfor er klubbens næste investering, for at forbedre miljøet, installation af ladestationer til elektriske køretøjer.

Læs mere og book din golftur til Chaparral Golf Club