Tag på luksuriøst golf- og spaophold i Nordsjælland

NordicGolfers har besøgt Marienlyst Strandhotel for at teste og evaluere det, vi tilbyder vores kunder

Marienlyst Strandhotel er et fantastisk sted, som ligger lige ned til havet ved Helsingør Strand. Allerede i receptionen rammes du af den luksuriøse strandatmosfære, der hersker på hele hotellet. Alle dele af hotellet har et imponerende og inspirerende design.

Værelset var stort, lyst og pænt og med en storslået udsigt over havet (vi var heldige af få en junior suite). Fra den komfortable seng kunne vi høre bølgerne og se over til Sverige. Værelset har alle de faciliteter du har brug for og du mister aldrig følelsen, af at være på luksushotel. Værelset har mange smukke detaljer i interiøret og badekarret, der var placeret foran panoramavinduet, var prikken over i’et.

Hotellets spa er noget ud over det sædvanlige. Det bedste var alle de forskellige varme bade, hvor du kan sidde med et glas rosé og nyde varmen og den ro, som havudsigten giver. Spaområdet indeholder mange sjove nye oplevelser, såsom et rum med saltterapi, en "badstue" hvor man kan lave saltskrubberritualer og et "sanserum" med gynger til alle, der ønsker at sidde i stilhed og meditere. Spaområdet har også et strandbassin ved havet, hvor du kan deltage i "saunagus", anført af en bademester - det er en oplevelse, som du ikke må gå glip af!

Restauranten var også imponerende, med en smuk indretning og luksuriøs atmosfære. Mad og service var i topklasse og menuen vi fik var perfekt akkompagneret af gode vine. Efter middagen er det oplagt at tage en runde på hotelkasinoet, eller synke ned i en af lænestolene i hotellets bar.

Marienlyst Strandhotel er en uforglemmelig oplevelse. Det var svært at forlade hotellet, fordi du bare vil have mere. Det er kombinationen af den totale følelse af luksus på hotellet og havets beroligende atmosfære, der giver den unikke oplevelse. Det er et fantastisk hotel, som vi varmt kan anbefale og giver 5 ud af 5 stjerner!

Læs mere og book dit golf- og spaophold på Marienlyst Strandhotel