Besøg Araslöv Golf & Resort denne sommer

Araslöv Golf & Resort er perfekt for en golftur i sommermånederne med sin kombination af udfordrende golf, naturskønne omgivelser og førsteklasses faciliteter

Når sommeren ruller ind, og golfsæsonen når sit højdepunkt, er der få steder så indbydende som Araslöv Golf & Resort. Beliggende i det maleriske Skåne, tilbyder Araslöv en golfoplevelse, der er svær at matche. Med to førsteklasses 18-hullers golfbaner, Nord- og Sydbanen, lover Araslöv en uforglemmelig runde golf for spillere på alle niveauer.

Resortet er mere end bare golf; det er en helhedsoplevelse. Værelserne, der ligger langs golfbanen, byder på betagende udsigter over Araslövssjön og giver en følelse af ro og fordybelse i naturen. Efter en dag på golfbanen kan du nyde en gourmetmiddag i resortets restaurant, hvor kvaliteten af maden og servicen er i topklasse.

Araslöv er også kendt for sin gæstfrihed og de mange faciliteter, der gør det til et ideelt sted for konferencer eller en afslappende weekend væk fra hverdagens travlhed. Med sin beliggenhed kun 100 km fra Øresundsbroen, er det lettilgængeligt for både danske golfere.

Sommeren på Araslöv er særlig speciel med lange dage, der giver mulighed for ekstra timer på golfbanen. Og med et smart tee-system kan golfbanens sværhedsgrad tilpasses efter dit handicap, hvilket sikrer en behagelig og udfordrende oplevelse for alle.

Uanset om du er en ivrig golfer eller blot søger en pause fra hverdagen, er Araslöv Golf & Resort det perfekte sommerudflugtsmål. Med sin kombination af udfordrende golf, naturskønne omgivelser og førsteklasses faciliteter, er det et sted, der lover at skabe varige minder. Så hvorfor ikke gøre som mange andre golfentusiaster og planlægge dit næste besøg til Araslöv denne sommer?

Book dit golfophold på Araslöv Golf & Resort