Lisboa Golf Coast

Lisboa Golf Coast

Det har aldrig været nemmere at komme til Portugals smukke hovedstad Lissabon med de mange fantastiske golfbaner og uendelige muligheder for sightseeing

Besøg Portugals smukke hovedstad, Lissabon. Byen er verdenskendt for sit klare lys og dybblå hav, men det er den grønne farve, der tryllebinder besøgende, der kommer til regionen for at dyrke deres foretrukne hobby – golf. Med 20 golfbaner anlagt i vidt forskellige landskaber, kan du forbedre dit handicap i bakkernes skygge med udsigt til havet eller midt i en aromatisk fyrreskov. Hvis du så tilføjer masser af sol og en mild temperatur hele året rundt, har du de perfekte betingelser for en golfferie på Lissabons fantastiske golfbaner, mens du samtidig kan gå op opdagelse i byen med de mange seværdigheder og muligheder.

Overnatning i Lissabon

Lissabon har det hele – hvis du ønsker et hyggeligt hotel i centrum af storbyen, kan du vælge Dom Pedro Lisboa. Vil du hellere bo på golfbanen, er der også mange muligheder for dette. Syd for Lissabon, omkring Setúbal, kan du bo på Troia Golf eller Montado Hotel & Golf Resort. Omkring Cascais er der også flere muligheder for at bo på golfbanen; vælg mellem de tre 5-stjernede golfresorts Penha Longa Resort, Quinta da Marinha Resort og The Oitavos. 30 minutter nord for Lissabon ligger det ligeledes 5-stjernede Dolce CampoReal Lisboa.

Direkte fly til Lissabon

Det har aldrig været nemmere at komme til Lissabon. TAP Air Portugal har pt. 2 ugentlige flyafgange fra København. Fra maj øges antallet langsomt for i sommermånederne at ramme forventeligt 6-7 afgange om ugen. I juli flyver SAS også, mens Norwegian forventes at starte op med 3 ugentlige afgange fra juni.

World Travel Awards

Lissabon er en prisvindende destination, som ved World Travel Awards i de seneste år har haft stor succes. I 2018 vandt Lissabon prisen som World's Leading City Destination, i 2019 vandt de prisen som både World's Leading City Break Destination og Europe’s Leading City Tourist Board, mens de i 2020 vandt prisen som World's Leading City Break Destination.

Sightseeing & attraktioner

Selvom golf fylder meget på en golfrejse, skal der også være plads til andre fornøjelse, for Lissabon har så meget mere at byde på, som du ikke må snyde dig selv for at opleve.

Lissabons blæser dig bagover med sit store udvalg af seværdigheder og oplevelser. Hop på sporvognen mod Graça og nyd den romantiske tur gennem de smalle gader eller tag toget til Cascais, der kører langs kysten ved mundingen af Tagus.

Besøg Arco da Rua Augusta, et af Lissabons mest ikoniske bygningsværker, hvor du nu har mulighed for at komme op i triumfbuen, hvor du kan nyde den imponerende udsigt over byen og floden.

Bestig de stejle gader i Lissabon med farverige huse og udsigt over floden Tagus i baggrunden. Er stigningen for hård, er det også muligt at hoppe på sporvognen, der fører dig helt til toppen.

På Castelo de São Jorge finder du flere udkigspunkter, der giver en fantastisk udsigt over Lissabon. Befæstningen fra det 11. århundrede og de 11 tårne viser på smuk vis den mauriske arkitektur.

Er du kunst- eller historieinteresseret er Lissabon fuld af fantastiske museer, hvor du kan gå op oplevelse – enten på egen hånd eller med en guide.

Tag ud i den smukke natur

Parque Natural da Arrábida har noget af den smukkeste natur, du kommer til at opleve i Lissabon. Naturparken er beliggende udenfor Setúbal, hvor land og hav mødes. Parken er fuld af små, idylliske strande og skjulte bugter.

Tagus-floden, der afgrænser Lissabon mod syd, er uundgåelig, når du besøger Lissabon. Floden krydses af den 2.277 meter lange, røde 25. april-hængebro, der giver associationer til Golden Gate Bridge i San Francisco og helt sikkert skal ses under dit ophold. På floden kan du se de mange både og skibe, der sejler rundt, mens du også har mulighed for at opleve den stor bestand af flamingoer, der fanger blikket med deres unikke, lyserøde farve.

Et besøg i Parque Natural de Sintra-Cascais bør også stå højt på listen og ting, du bare skal gøre, når er i Lissabon. Lej en bil og kør igennem parken, hvor du kommer til at opleve de dramatiske, stejle klippeskrænter ved Atlanterhavskysten, hvis enorme kraft og vinde har formet klitterne og som blæser igennem træerne på bakkerne.

Cascais

Tag en tur til Cascais – den smukke, gamle fiskerby, der har udviklet sig til en populær turistdestination. Her finder du flere af de bedste golfresorts, The Oitavos og Quinta da Marinha Resort, som er anlagt i den smukke, vilde natur, der også kendetegner området.

Fado – Portugals traditionelle lyd

Fado Museet er et af de mest besøgte steder i Lissabon. Fado er traditionel portugisisk musik og repræsenterer den portugisiske arv på smukkeste vis. På museet kan du opleve de bedste fado-sangere og guitarister, der mødes for at fejre musikken.

Smagen af Lissabon

Lissabon er en drømmedestination for madelskere, vinelskere, kritikere og de nysgerrige. Fra moderne restauranter til de århundredgamle tascas er der altid et bord, der venter på dit besøg. Lissabons placering ved havet har altid haft en stor indflydelse på gastronomien. Nogle af de mest populære retter er bacalhau (saltet torsk) og grillede sardiner, til dessert kan du nyde en pastel de nata, Lissabons bedst kendte kage drysset med kanel. Dit måltid serveres altid sammen med en lokal vin – Lissabon er faktisk den nye, spændende vinregion i Portugal, som byder på masser af spændende vine.

Hvis du vil ud om aftenen er Lissabon fuld af barer og naturklubber med livemusik, bands eller DJs. Lissabons natteliv starter altid i barerne efter middagen, der normalt begynder at fyldes omkring kl. 23. Ved midnat begynder det at blive livligt, og natklubberne begynder at slå dørene op – og holder musikken i gang helt til solopgang.

Lissabon er perfekt for shopaholics

Uanset om du foretrækker store centre, outlets eller mere traditionelle shoppinggader har Lissabon det hele. Derudover har byen har også utallige markeder, hvor der sælges genbrugsvarer. Udvalget er enormt, og et er sikkert, du finder helt sikkert noget der falder i din smag.
Læs mere om Lissabon

Læs mere om LissabonGår golfturen til Lissabon kan vi anbefale følgende hoteller og resorts:

Troia Golf – En af Portugals bedste golfbaner, på halvøen Troia, syd for Lissabon. Overnat i lejlighed med udsigt til bjerge og havet, spil golf og slap af på stranden eller i spaområde.

Montado Hotel & Golf Resort – En kort køretur syd for Lissabon omkranset af vinmarker finder du et lækkert golfresort med en spændende 18 hullers golfbane direkte uden for døren.

Penha Longa Resort - Golf i Lissabon! Få ultimativ luksus under dit golfophold i Portugal, hvor du har adgang til en 27 hullers golfbane, designet af Robert Trent Jones Jr., samt 2 Michelin-restauranter.

Quinta da Marinha Resort - Eksklusivt golfresort i Cascais i Portugal, ikke langt fra Lissabon med egen 18 hullers bane, designet af Robert Trent Jones!

The Oitavos – En golfoplevelse for livet! Spil golf på en verdensklasse golfbane og bo på et moderne golfresort med en helt fantastisk udsigt over havet fra Europas vestligste punkt udenfor Lissabon på Portugals Atlanterhavskyst.

Dolce CampoReal Lisboa – Et af Portugals bedste golfresorts beliggende udenfor Lissabon. Oplev en udfordrende 18 hullers golfbane samt et luksuriøst golfhotel med lækre restauranter og et fantastisk spaområde.

Dom Pedro Lisboa – Et elegant 5-stjernet hotel i centrum af Portugals hovedstad Lissabon med en smuk udsigt over byen. Spil golf på de fantastiske golfbaner rundt om Lissabon og nyd godt af hotellets eksklusive faciliteter.

Få 3 tilbud på din golftur til Lissabon