SIMPLY SHUTTLES - DIN GOLFTRANSPORT PÅ COSTA DEL SOL

SIMPLY SHUTTLES - DIN GOLFTRANSPORT PÅ COSTA DEL SOL

SIMPLY SHUTTLES | COSTA DEL SOLS FØRENDE GOLFTRANSPORT

Simply Shuttles er dit private transportfirma når golfrejsen går til Costa del Sol. Simply Shuttles har base i Marbella på Costa del Sol og tilbyder kystens bedste service, hvor du får noget for pengene.

Hvert år transporterer Simpy Shuttles mere end 150.000 tilfredse passagerer og deres flåde af biler er nøje udvalgt, for at kunne tilbyde det bedste til både golfere, feriegæster og forretningsrejsende.

Simply Shuttles er det førende transportfirma for golfere, der rejser til Costa del Sol for at spille golf. Med mere end 70 spektakulære golfbaner at vælge i mellem, er det heller ikke så underligt at denne del af Sydspanien bliver omtalt som ”Costa del Golf”. Med den betagende kyststrækning, blå himmel, Middelhavet og det milde klima, hele året rundt, kan man sagtens forstå at Costa del Sol er en af Europas førende golfdestinationer.

"SIMPLY SHUTTLES er det perfekte transportfirma til jeres næste golftur på Costa del Sol. Her får i et transportfirma som altid kommer til tiden" - Jess Krelskov, NordicGolfers.com

Læs mere om Simply Shuttles

NordicGolfers.com kan varmt anbefale Simply Shuttles når golfturen går til Costa del Sol!


VIDEO SIMPLY SHUTTLES - COSTA DEL SOLS BEDSTE TRANSPORTFIRMA


KORT OVER GOLFBANER, HOTELLER OG RESORTS PÅ COSTA DEL SOL

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner: