Det nye Møn Golf Resort

Møn Golf Resort er tilbage på fuld styrke og med et nyt kompetent team.

NordicGolfers.com kan præsentere nye kræfter hos vores samarbejdspartner Møn Golf Resort. Som ny hoteldirektør tiltræder Jan Storgaard, og han besidder solid erfaring fra hotelbranchen, hvor han har været hoteldirektør i mere end 20 år.

Jan Storgaard medbringer i bagagen også stor erfaring fra golfverdenen, hvor han senest har virket som marketingschef ved Himmerland Spa & Golf Resort, været forretningsfører på Brundtland Golfcenter samt Golfmanager ved Hjarbæk Fjord Golfcenter. Det er således også en særdeles kompetent ”golfmand” der fremover skal skabe fremgang og positive synergier i driften af resortet.

Yderligere er Michael Anthony Gordon blevet ansat som chefgreenkeeper. Michael Anthony Gordon er fra Jamaica og er uddannet greenkeeper med en fortid fra bl.a. Odense Eventyr Golf, Great Northern, Mølleåens Golfklub og sidst Falster GK. Det er således en af Danmarks bedste chefgreenkeepere der nu står i spidsen for Møns Golf Resorts greenkeeperteam.

Banens høje standard bekræftes af, at den i 2023 er vært for to prestigefyldte turneringer. Først Møn Open 2023, der er åbningsmatch for den danske U 22-elite.

Og senere i 2023 for en af de vigtigste begivenheder på ECCO Tour, Sydbank Road to Europe Final by Møn Golf Resort, hvor de seks kort til Challenge Tour fordeles.

I køkkenet har køkkenchef Stevie Brok og kokken Morten Kjeldtoft, der tidligere var på Bandholm Badehotel, overtaget styringen og vil være garanter for et særdeles højt gastronomisk niveau, ligesom Mads Johansen med en baggrund som Sommelier har overtaget roret i restauranten. Det er således et særdeles kompetent team, der skal skabe resultater fremadrettet.

I receptionen er Fieillona Reesen ansat som receptionschef og medbringer en solid erfaring fra hotelbranchen. I løbet af vinteren har en stor del af værelserne på hotellet gennemgået en total renovering med bl.a. helt nye og større badeværelser, ligesom restauranten er indrettet med bl.a. nye møbler overalt.

NordicGolfers.com glæder sig til det fremtidige samarbejde med det nye team hos Møns Golf Resort og ser meget frem til at byde vores gæster på storslåede golfoplevelser på resortet.

Book din golftur til Møn Golf Resort