Sveriges nyeste golfresort

Hold nu op hvor har vi glædet os til at kunne dele denne nyhed med jer! Trelleborgs Golfklubb i Sverige er nu blevet til et golfresort

Hold nu op hvor har vi glædet os til at kunne dele denne nyhed med jer! Trelleborgs Golfklubb i Sverige er nu blevet til et golfresort. Med golfklubbens overtagelse af Hotel Stavstensgården, har du lige nu mulighed, for at få en helt fantastisk golfferie i det sydlige Sverige. Her kan du spille golf på Sveriges sydligste golfbane, som er en utrolig smuk seasidebane, med en overdådig udsigt over Østersøen – hvor du på en god dag kan skimte Danmark ude i horisonten.

Med mottoet ”ligesom derhjemme, men bedre”, vil du på dit golfophold opleve en afslappet atmosfære med et vidunderligt udsyn til havet. Den lækre gastronomi du vil få serveret i restauranten, er prikken over i´et, efter en fantastisk dag på den udfordrende golfbane.

På Trelleborgs Golfklubb, vil du helt sikkert få en enestående golfoplevelse. Med den smukke natur, dejlige hotel og lækre mad, er der i den grad budt på en golfoplevelse udover det sædvanlige.

Læs mere om Trelleborgs Golfklubb og book din næste golfferie