Frederik VI's Hotel: Det perfekte golfophold på Fyn

Hvis du er på udkig efter et golfophold i Danmark, hvor du kan nyde smukke omgivelser, fantastisk mad og adgang til de fynske golfbaner, så er Frederik VI's Hotel det oplagte valg for dig.

Frederik VI's Hotel er et firestjernet hotel i Odense, der har en lang og spændende historie. Hotellet har været i drift i mere end 195 år, og har haft besøg af både kongelige og berømtheder. Hotellet har en flot hvid facadebygning, der minder om den gamle kongelige privilegerede kro, men bag facaden gemmer sig et moderne og komfortabelt hotel med store lyse værelser, der er indrettet i skandinavisk design.

På Frederik VI's Hotel får du ikke kun en god nats søvn i de behagelige senge med allergivenlige fiberdunsdyner og puder, men også en lækker morgenbuffet, der giver dig energi til dagens golfrunder. Om aftenen kan du forkæle dig selv med en 3-retters middag fra hotellets restaurant Galleriet, der serverer mad lavet på gode råvarer. Du kan også slappe af på hotellets nye flotte terrasse eller i baren, hvor du kan spille bordtennis, billard, pool, dart og meget mere.

Men det bedste ved at bo på Frederik VI's Hotel er selvfølgelig golfen. Hotellet har et særligt samarbejde med udvalgte golfbaner på Fyn, hvor du kan spille dine 18 huller som en del af dit ophold.

Næsten uanset hvilken af de fynske golfbaner du vælger, kan du se frem til mange timer i selskab med skønne naturområder, der kan danne rammen om en uforglemmelig oplevelse. Hvis du vil have en ekstra udfordring, kan du også prøve kræfter med Great Northern, som er en af Danmarks bedste og smukkeste golfbaner.

Frederik VI's Hotel er det perfekte sted til dit golfophold på Fyn. Her får du alt, hvad du har brug for til en dejlig ferie med golf i højsædet. Book dit ophold i dag og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse på Fyn.

Book dit ophold på Frederik VI's Hotel