Range Servant

NordicGolfers.com indgår 2-årig samarbejdsaftale med Range Servant

Markedsledende indenfor udstyr til driving rangen

NordicGolfers.com har indgået et 2-årigt samarbejde med Range Servant, der er markedsledende indenfor driving range udstyr. Den svenske virksomhed har mere end 35 års erfaring og er anerkendt for sine højkvalitetsprodukter, høje pålidelighed og fremragende kundeservice.

Jess Krelskov, partner i NordicGolfers.com, udtaler: Da vi er til stede i mere end 35 lande og samarbejder med over 500 golfbaner og resorts, giver det god mening for os at indgå et samarbejde med Range Servant, da vi på den måde kan give vores samarbejdspartnere adgang til Range Servants kvalitetsprodukter.

Annelie fra Range Servant udtaler om samarbejdet: Range Servant ser frem til at samarbejde med en virksomhed, der nyder golf lige så meget som vi gør. Pålidelighed, udvikling og kvalitet er andre værdier vi begge har tilfælles.

Driving rangen er det sted de fleste golfere starter deres golfrunde, så det er vigtigt med kvalitetsprodukter, så du får en god start på dagen og dermed også et godt førstehåndsindtryk af golfklubben.

I dag samarbejder NordicGolfers.com med tæt på 1.000 partnere, hvor mere end halvdelen er golfbaner eller resort med egen golfbane.

Se alle samarbejdspartnere

Læs mere om Range Servant