World Amateur Golfers Championship Sweden på Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada organiserer en kvalificeringsrunde den 3. marts til World Amateur Golfers Championship Sweden

Golf Torrequebrada organiserer en kvalificeringsrunde den 3. marts til World Amateur Golfers Championship Sweden.

Alle amatørgolfere med svensk nationalitet og et nuværende handicap, som er født i 2003 eller tidligere, er velkommen til at deltage.

Turneringsformatet er Medal Play (max 4 over par). Der er 5 kategorier 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5- 15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4. Damer og herrer deltager i de samme kategorier. Spilleren med det bedste resultat, fra hver kategori, kvalificerer sig til den svenske nationale finale.

Som vinder af den nationale finale, vil han/hun repræsentere Sverige i verdensfinalen, på Borneo (Malaysia), i slutningen af året. Der er også præmier til 2. og 3. pladsen i hver kategori, plus lodtrækning mellem alle andre deltagere ved præmieuddelingen, efter hver runde, i restauranten på Golf Torrequebrada.

Læs mere om Golf Torrequebrada

Tilmeldingsgebyret er 75 EUR pr. spiller, som inkluderer greenfee og en buggy til deling. Til de spillere, som gerne vil være velforberedte til turneringen, tilbydes der en pakke til 150 EUR. Pakken inkluderer 1 træningsrunde i samme uge, samt deltagelse i turneringen. Begge runder inkluderer en buggy til deling.

Tilmelding skal ske inden 28. februar, eller tidligere hvis maksimum antal deltagere er nået. Tilmelding skal ske til Golf Torrequebrada på email comercial@golftorrequebrada.com eller pr. telefon +34 952 442 742.

OBS! Danske og finske spillere er også velkommen til at deltage til WAGC Sweden. I samarbejde med World Amateur Golfers Championship Denmark og Finland, vil en dansk eller finsk spiller kvalificere sig til den nationale finalerunde i hans/hendes land, hvis han/hun vinder i en kategori til WAGC Sweden. Hvis der ikke er en vinder, vil den spiller med bedst samlet resultat kvalificere sig. Dette betyder at mindst én dansker kvalificerer sig til den danske finale og mindst én finner til den finske finale. Som den svenske kvalifikationskandidat, kvalificerer det bedste svenske resultat i hver kategori sig til finalen, uafhængig af nationaliteten af vinderen i kategorien.

Startordenen vil blive offentliggjort kl. 10:00 dagen inden turneringens start, og ordenen vil arrangeres ud fra handicap og nationalitet.

Få mere information: www.wagcsverige.se, www.worldgolfers.fi, www.greentime.com/world-golfers & www.worldgolfers.com