Zeynep Golf & Spa

Zeynep Golf & Spa – Et 5-stjernet golfhotel i Belek med et lækkert spaområde og mange restauranter. Spil golf på områdets ældste bane og Europas eneste fuldt oplyste golfbane

Zeynep Golf & Spa

 • Luksusophold
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 533 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Zeynep Golf & Spa

35 km fra Antalya

Golfpakke

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
2 x greenfee Carya GC
2 x greenfee National GC
Transport til og fra lufthavn

Prisen er pr. person

01.09-30.0901.10-18.1019.10-30.1101.12-18.0219.02-31.0301.04-31.05
815 EUR764 EUR698 EUR533 EUR698 EUR764 EURDb.vær
1079 EUR978 EUR879 EUR605 EUR770 EUR978 EUREnk.vær
Se detaljer
Inkl. fly
35 km fra Antalya

Golfpakke inkl. fly

7 x overnatning med Ultra All Inclusive
2 x greenfee Carya GC
2 x greenfee National GC
Direkte fly fra København/Billund
Transport til og fra lufthavn
Inkl. 1 x 20 kg bagage og 1 x 15 kg golfbag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

20.10 - 17.1122.12 - 16.0223.02 - 29.0305.04 - 24.05
Fra 7.895 DKKFra 6.295 DKKFra 7.295 DKKFra 7.895 DKK
Se detaljer

Zeynep Golf & Spa

Zeynep Golf & Spa ligger ud til stranden i Belek blandt Tyrkiets allerbedste golfbaner. Som gæst på hotellet kan du nyde godt at de mange faciliteter som 6 restauranter, spa og flere udendørs swimmingpools. Derudover kan du spille golf på den fantastiske, oplyste 18 hullers Carya GC og National GC med 27 huller, som begge kun ligger en kort køretur fra hotellet.

Går din golfferie til Belek, Tyrkiet, og søger du et golfophold på et hotel med mange faciliteter og golf på spændende baner, er Zeynep Golf & Spa et oplagt valg for dig.

Golfbaner

Under dit ophold på Zeynep Golf & Spa kan du nyde godt af at spille golf på to forskellige golfbaner, så du får et afvekslende golfophold. National GC og Carya GC er to virkelig spændende golfbaner med hver sit unikke særpræg.

National GC er den ældste golfbane på den tyrkiske Middelhavskyst, men selvom der er kommet mange nye golfbaner til gennem årene, er dette stadig en meget populær bane blandt golfturister i området. Golfklubben byder på en fantastisk 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers Pay & Pla bane, som snor sig gennem en gammel pinjeskov og smukke eukalyptustræer i et blidt rullende terræn. Bag golfbanen ser du de imponerende Taurusbjerge, som danner en fantastisk baggrund til din golfrunde. 

National GC er designet af den tidligere Ryder Cup spiller, David Feherty, og den betegnes af mange som hans allerbedste bane. Golfbanen er flere gange blevet kåret til at være blandt de 100 bedste baner i Europa, hvilket blot bevidner om den høje standard, banen har. Golfklubben byder på et godt træningsområde med stor driving range med 40 tees, en 9 hullers Pay & Play bane, samt flere greens og bunkers, hvor du kan træne dit korte spil, inden du starter din golfrunde.

Modsat National GC er Carya GC en forholdsvis ny golfbane i Belek, men den er hurtigt blevet en meget populær bane, og den har allerede været vært for flere store turneringer. Denne par 72 bane måler over 6500 meter fra længste tee, og giver dig mulighed for at teste dig på en ægte hedbane med lyng og rullende fairways i et utraditionelt område, hvilket giver dig en spændende golfoplevelse.

Carya GC snor sig gennem den smukke pinjeskov på tværs af bølgende sandskråninger med hvide sandbunkers, som du hele tiden skal tage dig i agt for på din runde. Det spændende mix af et varieret terræn og de mange strategisk placerede hazarder, gør denne bane til en oplevelse, som du sent vil glemme. Et anden unik særpræg ved Carya GC er at det er den eneste fuldt oplyste 18 hullers golfbane i Europa, så du kan spille en runde golf selv efter mørkets frembrud.

Overnatning

Zeynep Golf & Spa byder på elegante værelser i varme farver, hvor du nemt finder ro og kan slappe af og nyde dit golfophold. De rummelige værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, eget badeværelse, aircondition, fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi. Derudover har nogle værelser en hyggelig balkon, hvor du kan slappe af til en udsigt til den smukke have eller Middelhavet. 

Restaurant

På Zeynep Golf & Spa kan du vælge mellem et stort udvalg af restauranter. Du kan nyde dine måltider i den store buffetrestaurant med et overdådigt udvalg af lækre retter, både morgen, middag og aften. Derudover kan du nyde din middag i en af de 5 à la carte restauranter, som serverer tyrkiske, italienske, mexicanske eller kinesiske specialiteter. Nyd dine måltider enten indenfor i de elegante restauranter eller på terrassen under åben himmel.

Efter din middag kan du nyde lidt koldt at drikke i en af hotellets mange barer, hvor du kan slappe af sammen med hotellets andre gæster og dele dine oplevelser fra dagens golfrunde.

Spa og wellness

Zeynep Golf & Spa byder på et lækkert spaområde, hvor du kan slappe af efter din golfrunde. Her finder du en stor indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og det tradtionelle tyrkiske bad, som vi varmt kan anbefale, at du prøver. Ønsker du at forkæle dig selv yderligere, kan du bestille en massage- eller skønhedsbehandling, som udføres af hotellets venlige og veluddannede personale. 

Ønsker du at nyde solens stråler, kan du gøre dette enten ved en af de mange udendørs swimmingpools eller ved hotellets egen lækre strand, hvor du kan nyde en afkølende svømmetur i Middelhavet efter en spændende dag på golfbanen.

For at gøre din golfrejse så bekvem som muligt, kan Noyan Golf & Travel mod et tillæg hjælpe med at booke tee times til andre golfbaner og arrangere transport mellem hotel og golfbanerne. Derudover kan de også hjælpe dig med at booke flybilletter.

Ønsker du at tage på en udflugt og opleve noget af den spændende tyrkiske kultur, du finder i området, er Noyan Golf & Travel også behjælpelige med råd og vejledning og at arrangere en spændende udflugt.

Læs mere om Noyan Golf & Travel her.

Går din golfrejse til Belek i Tyrkiet, og søger du et lækkert hotel og golf på nogle af områdets bedste golfbaner, er Sentido Zeynep Golf & Spa det helt rette valg for dig.

Zeynep Golf & Spa faciliteter

 • 180 værelser
 • 6 restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Dampbad
 • Jacuzzi
 • Massage
 • Tyrkisk bad
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Zeynep Golf & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Zeynep Golf & Spa

Anmeldelser

10.0 (1 anmeldelser)

Fantastisk

af
Fra dag 1 ble vi mottatt med smil og god service. All inclusive med matbuffet blir jo en buffet men maten var veldig god og dels variert. Betjeningen var helt topp, de vet ikke hva de skal gjøre for deg, meget bra. Rommene bra, golf men shuttel perfekt. Vi kommer gjerne tilbake.
Vis flere

Kort

Zeynep Golf & Spa
Tasliburun Mevki
07506 Belek

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.