Hotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel BretagneHotel Bretagne

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne – Et smukt badehotel i Hornbæk, Nordsjælland med en fabelagtig udsigt over havet. Hotellet ligger tæt på flere gode golfbaner samt strand og havn

 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 995 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Hotel Bretagne

Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
Hotel Bretagne
10 km fra Helsingør

Hotel Bretagne - Golfophold

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 3-retters middag

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Book teetimeGreenfee
Hornbæk GolfklubFra 300 DKK
Gilleleje GolfklubFra 450 DKK
Helsingør Golf ClubFra 400 DKK
Se detaljer

Hotel Bretagne

Hotel Bretagne er et 4-stjernet badehotel i Hornbæk i Nordsjælland, med kun 10 minutters gang til stranden og Hornbæk havn. Hotellet, fra 1939, er restaureret på smukkeste vis, for at bringe det tilbage til badehotellets storhedstid, da det bedre borgerskab valfartede til Hornbæk, en af perlerne på den nordsjællandske riviera – lysets by!

Trænger du til at se dig lidt omkring i området er der mulighed for at leje en af hotellets cykler, og tage en tur langs den Nordsjællandske riviera, eller udforske Hornbæk plantage. Du kan selvfølgelig også besøge en af de 3 nærliggende golfbaner, Hornbæk Golfklub, Gilleleje Golfklub eller Helsingør Golf Club – men husk at være tilbage på hotellet ved 14-tiden, hvor der serveres lækker kage og kaffe, med udsøgte specialiteter og eksotiske drinks på terrassen.

Værelser

I forhold til det oprindelige badehotel er der reduceret lidt i værelsesantallet, således at alle værelser kunne få eget bad og toilet, og der kunne laves nogle skønne, store deluxe værelser og suiter. I dag har Hotel Bretagne 23 smukt indrettede værelser i allerbedste gustavianske stil, størstedelen med udsigt til Hornbæk Sø og havet.

Restaurant

Oplev sæsonens naturlige råvarer i en kombineret fransk og nordisk køkkenstil på Hotel Bretagne. Hotellet har valgt, ganske simpelt, at fokusere på et enkelt koncept, hvor de koncentrerer sig om et mindre udvalg på menukortet. Årstidens råvarer følges, naturligvis, således at oplevelsen af variation kommer over hele året.

Køkkenchef, Kasper Larsen, der er uddannet på Skagen Fiskerestaurant, og som har arbejdet i Caribien, Spanien og Østrig, vil sammen med sit team skabe og udvikle et koncept, som skal give Hornbæk en restaurant, der er værd at rejse til, uanset om det er en dagstur, eller et helt ophold med lækkerier fra ankomst til afrejse. Restaurant-teamet bestræber sig på at mest muligt kommer fra egen produktion, lige fra eftermiddagslækkerierne ved kagebordet til morgenbrødet og marmeladen, intet vil være overladt til tilfældighederne.

En af de helt store ændringer de nuværende ejere har gjort ved hotellet, er ombygningen af indgangspartiet. Det helt oprindelige indgangsparti var placeret mod Øresund, og lobbyen var i mødelokalet P. S. Krøyer. Det blev ændret i 60’erne til den nuværende placering. I 2017 blev der tilført en ny dimension, med et helt nyt indgangsparti, der er blevet udvidet med et orangeri og en terrasse, hvor du kan nyde en croissant og en kop kaffe i morgensolen. I forbindelse med lobbyen og terrassen finder du pejsestuen. De fungerer alle tre som hotellets bar og lounge område, som både kan benyttes i forbindelse med en aperitif inden middagen, eller kaffe og cocktails efter middagen. Indehaveren har udviklet et spændende cocktail-kort, med både internationale kendte cocktails og drinks, men også nogle spændende og velsmagende af egen opfindelse, blandt andet Bretagne Champagne Cocktail, en absolut ”must try”.

Hotel Bretagne faciliteter

 • 23 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Tæt på strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Hotel Bretagne

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Bretagne

Anmeldelser

10.0 (1 gæsteanmeldelser)

Et litet paradis!

af
Smakfullt inredning som ger lugn o harmoni omgivet av en fantastisk natur. En underbar middag med bra råvaror lagad med kärlek. Personalen var servicinriktad med kunden i fokus och med en känsla av trivsel gjorde vår vistelse toppen. Vi kommer tillbaka!
Vis flere

Kort

Hotel Bretagne
Sauntevej 18
3100 Hornbæk

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Hotel Bretagne

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.