Strandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet BlokhusStrandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus – Moderne og luksuriøst badehotel i Nordjylland, med tilhørende velkendt atmosfære og stemning, som kombineret med golf på den nærliggende golfbane, danner rammen om et perfekt golfophold

Strandhotellet Blokhus

 • Spa/wellness
 • Gourmet
 • Lejligheder
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.350 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus
40 km fra Aalborg

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x 3-retters middag i Restaurant Blå
1 x greenfee Blokhus Golfcenter, Aabybro Golfklub eller Brønderslev Golfklub
Fri adgang til wellness

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus ligger kun få hundrede meter fra de brede, hvide sandstrande på vestkysten, og er et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle og golfentusiaster. Badehotellet emmer af luksus og kvalitet og er beliggende kun 30 minutters kørsel fra Aalborg Midtby og Aalborg Lufthavn samt kun få minutters kørsel fra golfbanerne i Blokhus Golfcenter.

Hotellet er nyopført i 2017 med respekt for den danske klassiske badehotel-tradition og er indrettet med høje træpaneler, lyse rum og smukke tapeter. Ingen detaljer er for små, og interiøret der fremstår i moderne former og farver, er en blanding af nye og gamle møbler med referencer tilbage i tiden.

Søger du et lækkert golfophold i luksuriøse omgivelser, er Strandhotellet Blokhus det oplagte valg. Her er der virkelig kræset for detaljen, og du kan samtidig spille golf på Blokhus Golfcenter med 3 forskellige golfbaner.

Værelser

Strandhotellet Blokhus har 37 rummelige og hyggeligt indrettede værelser med flotte tapeter og høje paneler. Alle værelser er forskelligt indrettede, men fælles for dem er, at de alle har et hyggeligt siddearrangement, hvor du kan slappe af med en god bog. Vores snedkererede dobbeltsenge giver med garanti en god nats søvn. Alle værelser er desuden udstyret med enten balkon eller terrasse, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

I den historiske Kancelligård findes der 2 lejligheder med tre flotte og hyggelige værelser hver. Denne charmerende og unikke ejendom blev oprindeligt opført i år 1777 og er nu et fredet historisk vingesus. Den historiske ejendom er blevet nænsomt renoveret, og lejlighederne byder derfor på mange klassiske, arkitektoniske finesser og detaljer.

Lejlighederne i Kancelligården er fuldt møbleret og serviceret af Strandhotellet Blokhus. Lejlighedens indretning og de åbne rum skaber lys og en hjemlig atmosfære. Ejendommen har byens absolut bedste beliggenhed med kort afstand til Vesterhavet, Blokhus’ attraktioner og grønne områder.

Restaurant

Lobbyen fremstår som hotellets bar og lounge. Her er det muligt at nyde sin kaffe, en let anretning eller måske en drink inden middagen. I sommerhalvåret er der mulighed for at benytte den unikke gårdhave.

Det kompetente køkkenteam i Restaurant Blå skaber unikke gastronomiske oplevelser. Med en placering i Nordjylland og tæt ved Vesterhavet, hvor nogle af Danmarks bedste fisk bliver trukket op, spiller havets delikatesser naturligvis en stor rolle på menukortet. Lokalt opdrættet kød og økologisk grønt fra lokale avlere er ligeledes i fokus på deres sæsonbetonede menukort. På Strandhotellet er restauranten indrettet med henblik på at være stedet for en delikat frokost eller en komplet aften ude, både for hotellets gæster og for øvrige.

Smukke hvide håndlavede paneler, egetræsplanker og en stor åben pejs skaber et stilfuldt miljø, som dog stadig er afslappet og komfortabelt. Strandhotellet inviterer også indenfor i orangeriet, hvor frokosten eller middagen kan nydes med udsigt over den flotte gårdhave. Om sommeren er gårdhaven den oplagte frokost- og middagsdestination. En oase af træer, planter, blomster og en bæk med rislende vand.

I Restaurant Blå serveres veltilberedt mad med rødder i den danske badehotelshistorie. Der vil være mulighed for at få serveret mad i restauranten, både morgen, middag og aften. Også for ikke logerende gæster. Strandhotellet Blokhus’ talentfulde team af kokke står klar til at tilberede din mad og levere en god madoplevelse.

Spa & wellness

Strandhotellet Blokhus’ wellnessafdeling indeholder en opvarmet pool med svømmetræner og massagedyser. Ligeledes finder du en koldvandsbruser og sauna, hvilket er det perfekte sted for den totale afslapning af krop og sind efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen. Massagedyserne kan løsne op i kroppen, alt imens du lytter til det rislende vand. Lad tiden flyve afsted og nyd stilheden i saunaen, hvor der er mulighed for at prøve det stimulerende saunagus. I wellnessafdelingen finder du desuden et lækkert fitnesslokale, og du har mulighed for at bestille en lindrende massagebehandling.

Golfbane

Kun få minutters kørsel fra Strandhotellet Blokhus ligger Blokhus Golfcenter, hvor du kan spille golf på tre forskellige golfbaner, alt efter evne og temperament, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst. På Blokhus Golfcenter finder du både en smuk og spændende 18 hullers golfbane, en af Danmarks bedste Pay & Play baner og en 9 hullers par 3 bane, hvilket sikrer dig en varieret golfoplevelse.

Når du booker et golfophold på Strandhotellet Blokhus, får du en oplevelse for livet. Hotellet er et moderne og luksuriøst badehotel, hvor der er fokus på alt, både hvad angår indretningen, men specielt også de kulinariske oplevelser. Kombiner dette med golf på fantastiske Blokhus Golfcenter, så har du noget nær det perfekte golfophold.

Strandhotellet Blokhus faciliteter

 • 37 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Indendørs pool
 • Sauna
 • Fitness
 • Have
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Strandhotellet Blokhus

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Strandhotellet Blokhus
Sønder i By 2
9492 Blokhus

+45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Strandhotellet Blokhus

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Oliver Suhr

Den bedste service

Jeg kan på det varmeste anbefale NordicGolfers.com, som altid giver den bedste service.

Marcus Helligkilde

Min anbefaling

Jeg anbefaler NordicGolfers.com, når du skal booke din næste golftur.

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Nicolai Hvitfeldt Trolle

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.