Trelleborg – Sveriges smukkeste seaside bane

Trelleborgs Golfklubb kan bryste sig med ikke alene at have Sveriges sydligste golfbane, men besidder også en perle af en linksbane smukt placeret på den skånske kyst med Øresund som nærmeste nabo

Trelleborgs Golfklubb er et meget populært rejsemål for danske golfspillere, og det er fuldt forståeligt. En times kørsel fra København ankommer du til klubhuset, og du bliver som greenfeespiller modtaget med varme og venlighed af personalet i klubhuset. Har du brug for mad og drikke inden golfrunden, er der også hjælp at hente hos det hjælpsomme personale.

Selve golfbanen er standard 18 huller til par 70. Der er fire teesteder: Tee 53 spiller fra 5.288 meter og tee 40 fra 3.969 meter, men lad dig ikke snyde af den forholdsvis korte golfbane, for den kan vise tænder og være decideret modbydelig på en vindblæst dag.

Golfbanen er designet af den kendte banearkitekt, Peter Chamberlain, og ifølge ham er Trelleborgs Golfklubb en af de få ægte linksbaner i Sverige. Vinden spiller en vigtig rolle, og der stilles store krav til hvert eneste golfslag. På en dejlig, lun sommerdag kan golfbanen være behagelig og samarbejdsvillig, men så snart vinden tager til i styrke, bliver du udfordret og får brug for alle dine færdigheder som golfspiller. Et eksempel på golfbanens store variation afhængig af vinden er hul 10, et par 3, der kun måler 121 meter. Her er der lavet flere hole-in-ones med alt fra 3-jern til sandjern.

Uanset vind og vejr vil du med garanti nyde din golfrunde på Trelleborgs Golfklubbs linksbane, der smelter sig ind i naturen og viser respekt for fugle og flora, præcis som de mere kendte linksbaner på de britiske øer og Irland.

Efter din golfrunde skal du ikke snyde dig selv for en lækker frokost på Bistro Links. Her venter der dig en kulinarisk oplevelse med et højt serviceniveau. De hyggelige omgivelser med udsigt til golfbanen og Øresund er den perfekte afslutning på en dejlig golfdag

Overnatning

Vil du gerne overnatte er Hotell Stavstensgården, golfklubbens eget hotel, beliggende blot et stenkast fra klubben og havet, et godt bud. Efter din golfrunde kan du trække dig tilbage til hotellet med hyggeligt indrettede værelser og vidunderligt komfortable senge. Hotell Stavstensgården blev totalrenoveret i 2021 og har 10 værelser i varierende størrelse, alle med eget badeværelse. Flere værelser har en smuk havudsigt, som er en fryd at vågne op til om morgenen.

Læs mere om Trelleborgs Golfklubb