Challenge Touren lægger igen vejen forbi Sverige i 2023

Sverige får på ny 2 turneringer på den kommende Challenge Tour, og som i 2022 hedder turneringerne igen Indoor Golf Group Challenge og Dormy Open

Indoor Golf Group har indgået en ny aftale med det svenske golfforbund, som sikrer dem turneringer på Challenge Touren for de kommende 3 år, til og med 2025. Herudover er der indgået aftale om at promovere simulatorgolf, som skal øge interessen blandt nye og etablerede golfspillere for at spille golf året rundt.

Den svenske herrelandstræner i golf, Ola Lindgren, har også kun lovord tilovers for aftalen, idet han ser turneringer på hjemmebane som vigtigt i forhold til at fortsætte den positive udvikling svensk herregolf gennemgår i øjeblikket.

Det svenske golfforbund bliver promotor for Indoor Golf Group Challenge og Dormy Open, der begge skifter til nye baner.

Dormy Open spilles på Askersunds Golfklub den 24.-27. august 2023, og det er første gang banen ligger græs til en international turnering.

Ugen efter, fra den 31. august til den 3. september 2023, afvikles Indoor Golf Group Challenge på Landeryds Golfklubs bane Vesterby Links i Østergötland.

Få tilbud på din golftur til Sverige


Artiklen er skrevet af Fredrik Richter, ansvarlig udgiver og chefredaktør på Golfbladet.se; Sveriges største golfmagasin.