Barsebäck er tilbage!!!

Barsebäck er endnu en gang klar til at tage imod golfglade gæster, efter renoveringen af hotellet og golfbanen er fuldendt

Det vidunderlige Barsebäck Resort har været igennem en stor renovation i 2022 og er nu tilbage igen. Bedre end nogensinde før! Barsebäck Resort har altid været et fænomenalt golfresort, og med deres nye renovering er golfresortet kun blevet bedre. Alt det, vi førhen elskede ved Barsebäck, er nu blevet opgraderet, og vi kan simpelthen ikke få hænderne ned over det. Det nytænkende design på golfbanen Pine Course har medført et nyt banelayout, som overgår alt, hvad der førhen var. De opgraderede værelser på golfhotellet, vil du nyde i fulde drag, og du vil bemærke den umage der er blevet lagt i, at du får den bedste søvn. Du kan også vælge at bo i deres nyistandsatte huse, som både har en opholdsstue samt et fuldt udstyret køkken med spiseplads.

Bistroen hos Barsebäck Resort er rent ud sagt mageløs. Gastronomien, du vil opleve her, er uden lige helt fantastisk, når du får serveret mad lavet på friske, lokalt producerede råvarer, lavet af kyndige kokke med kærlighed til deres håndværk.

Det er svært at forbedre noget, som egentligt var perfekt, men dette er hvad Barsebäck har formået. Barsebäck Resort er et tilflugtssted for golfere, der ønsker et helt exceptionelt golfophold. Det er fantastisk, det er vidunderligt, det er Barsebäck Resort.

Lige nu har du muligheden for at booke et ophold på dette ekstraordinære resort. Men skynd dig! Med dette populære golfresort, den lave svenske valuta, og vores golfpakker til lave priser, går der ikke lang tid før Barsebäck bliver fuldt booket. Så tag dine venner, kæreste, ægtefælle eller børn i hånden og book en golfrejse til Barsebäck Resort i Sverige.

Golfpakke fra 1.725 SEK pr.  person

Læs mere om Barsebäck Resort